Feh Skrevet 22. juni 2006 Del Skrevet 22. juni 2006 (endret) Pleier bare å kjøpe diverse frukt (eple, banan, jordbær, stjernefrukt, mango, pasjonsfrukt f.eks), melk (h-melk) og vaniljeis. Så stapper jeg bare litt av hvert av frukt jeg har oppi med litt melk og en del vaniljeis så blir det bra Hvis jeg virkelig vi ha den god og fin bytter jeg ut melk med følte (jeg trenger ikke slanke meg og fløte er ikke usunt). Blir vel egentlig milkshake på en måte det da. Jordbær + druer (grønne) + appeslin + blender = digg Endret 22. juni 2006 av Feh Lenke til kommentar
TOO TRILL Skrevet 22. juni 2006 Del Skrevet 22. juni 2006 (endret) St.Matias' turmat i heimen Først lager man pinnebrøddeig: 350g mel 1/2 ts bakepulver 1/2 ts salt 1 ts smeltet margarin 1.5 dl melk/vann Bland alt det tørre, så blander du i resten, rør/elt/hva som helst til du ahr fått en deig og ferdig!! Så tar du frem 3-4 pøsler av eget valg. Så kjevler su ut deigen til den ser ut som en pizzabunn. Skjær deigen i ruter avhengi av hvor mange pøsler du har valgt. Legg pøslene på og ta på tilbehør av eget valg. Rull sammen til en innbakt pøsle. Putt i stekeovnen på 225* i 10 min. Endret 22. juni 2006 av St.Matias Lenke til kommentar
McMuffin Skrevet 23. juni 2006 Del Skrevet 23. juni 2006 (endret) Arme Ridderlainen: Du trenger: 5 - 6 skiver brød, alt etter hvor sulten du er, 2 - 3 egg, 3 - 4 dl melk. Knus eggene i en skål, hell melken i en annen. Deretter skjærer du bort skorpen på brødskivene og dypper dem hhv. i melken og så i egget. Stek dem i smurt panne til de er gyllenbrune, og nyt med sukker, sirup, honning eller hva din syke fantasi måtte begjære. Enjoy! Endret 23. juni 2006 av SN25P Lenke til kommentar
Liquid_Crystal Skrevet 23. juni 2006 Del Skrevet 23. juni 2006 Helt vanlig eggerøre Du trenger: 2-3 egg per pers. en varmekilde (din trofaste stekeovn) en panne fremgangsmåte: Sett panna på ovnen på grei varme (tommelfingerregel) midt mellom maks og min. Knus eggene og la innholde (ikke noe av skallet) renne ned i bollen. Visp dem sammen og ha i (tommelfingerregel) 3 ganger så mye salt som pepper. Om ønskelig kan man også tilsette gressløk eller krus persille. Deretter finner du fram en gaffen (om du ike har brukt en til å vispe med) og heller røra ned i panna. Skrap langs bunnen av panna og inn mot midten (glem ikke å skrape i modten også) slik at du til slutt endre opp med masse "litt-fastere-enn-gele-konsistens" klumper. Skrap så dette ut på ønsket spiseredskap og bring hvor du måtte ønske. Er også godt galdt og kan spises med en lett ristet brødskive. woila! Lenke til kommentar
Neppe Skrevet 23. juni 2006 Del Skrevet 23. juni 2006 Egg - Sukker, Shake Shake. Loff, dyppet i klisset, sleng det i panna. Wholla, nesten Arme Riddere. Lenke til kommentar
Skarstard Skrevet 23. juni 2006 Del Skrevet 23. juni 2006 (endret) Brødskive med Nugatti Du trenger: - Nugatti - Brød - Smør Komponering: Skjær opp noen skiver brød, ha så på smøret, etterfulgt av nugattien. Det som er viktig å huske er at smøret skal på før nugattien, og ingrediensene må være på samme side av brødskiva. Velbekomme! PS: Hvis dette blir litt for vanskelig for noen kan man: 1. Kjøpe ferdig oppskjært brød. 2. Droppe smøret. 3. Bruke nugatti på tube, å la være og smøre den utover. 4. Ringe Peppes. Endret 23. juni 2006 av Skarstad Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 23. juni 2006 Del Skrevet 23. juni 2006 Nokon som har ei oppskrift på ein god rømmedressing til Pizza? Noko ala den du får på Peppes Lenke til kommentar
Skarstard Skrevet 23. juni 2006 Del Skrevet 23. juni 2006 Nokon som har ei oppskrift på ein god rømmedressing til Pizza? Noko ala den du får på Peppes Maaruds hvitløksdipp er en grei nok erstatning. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EkRmMDKFIU Skrevet 23. juni 2006 Del Skrevet 23. juni 2006 Young padawans! You distgust me with your pitiful attempts of making glorios food! Listen. 1. Lay down 10-20 tortilla-chips on a plate! 2. Grill some kjøttdough and lauk in a steikepann and hav in some kryddermix 3. Put the above mentioned mix on da tortilla-chipseses surfeis 4. Top of with some salsa and purrelaukrundingar 5. Grill @ oven @ 3-5 minutes 6. Dip into bowel of raumme, and put into faise. Conversation ends! Lenke til kommentar
dysfunctional Skrevet 23. juni 2006 Del Skrevet 23. juni 2006 Verdens beste dip: Tzatziki! Helt enig med deg. Ingen dip slår Tzatziki. Skal til Hellas 1. August, gjett om jeg skal spise Tzatziki, da. Lenke til kommentar
Ṱormod Skrevet 23. juni 2006 Del Skrevet 23. juni 2006 (endret) Når jeg skal lage meg snacks går det ofte i toasting av forskjellig restemat og sauser. Tready-toast (Litt sært) Du trenger: /\ Brødvarer (Baguett, steinbakte brødskiver er favoritter, funker greit med alt) /\ Noe kjøtt som har blitt stekt fra før. Kylling fra i går er en vinner =) /\ Nudler, ris eller pasta. Alle funker like greit /\ En god saus. Jeg foretrekker Amoy sine wok-sauser, spesielt satay. Salsa funker bra. /\ Gjerne et eller annet crispy. Tortilla-chips eller chips /\ Peanøtter! /\ Eventuelt noe Norvegia/Coop/Jarlsbergost og Gilde skinke (Styr unna hamburgerygg) Ingrediensene legges i brødet og settes i toastjern (2-3min) eller stekeovn (4-6min) Endret 23. juni 2006 av Tready Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 23. juni 2006 Del Skrevet 23. juni 2006 (endret) Smelt mørk sjokolade. Dypp jordbær i sjokoladen. La tørke i 15 min. Spis. Elsk. Endret 23. juni 2006 av olsen Lenke til kommentar
Killerquo Skrevet 23. juni 2006 Del Skrevet 23. juni 2006 Killerquo's microhavregrøt for den sultne student med dårlig tid. 1 flat, ikke dyp skål Bjørn's lettkokte havregryn Melk Bremykt/Tine Smør 1 tsk salt Sukker (Rosiner) Ha havregryn i den flateskåla, bland inn saltet og sukkeret, evt. rosiner. Ha en kladd smør oppå, hell melk til den så vidt dekker alt havregrynet. Åpn opp microbølgeovnen, sett inn skåla, lukk, skru på full styrke i 4-5 minutter, og spis. Lenke til kommentar
McMuffin Skrevet 13. oktober 2006 Del Skrevet 13. oktober 2006 -Brød -Ost -Skinke -Tomat -Ketchup -Oregano Fordel ketchup på brødskivene, legg til tomat, deretter skinke og ost. Topp med oregano. Putt i mikroen i 1 min og 30 sek. NAMNAMNAM! Lenke til kommentar
Fox9 Skrevet 13. oktober 2006 Del Skrevet 13. oktober 2006 Min oppskrift: Stek 6-7 egg sammen med 2dl melk, 2 ts salt og noen skjeer Cottage Cheese. Legg deretter omeletten på skiver og smør på ketchup. Lenke til kommentar
MagnusW Skrevet 13. oktober 2006 Del Skrevet 13. oktober 2006 Min oppskrift: Stek 6-7 egg sammen med 2dl melk, 2 ts salt og noen skjeer Cottage Cheese. Legg deretter omeletten på skiver og smør på ketchup. 7065603[/snapback] 2 ts salt? Min oppskrift Pitabrød Marinert kylling (ferdig stekt) Div salat (jeg foretrekker rucola) Mais Salsa/rømme (etter eget ønske) Stek pitabrød og fyll med kylling, salat, mais, taco salsa og rømme. Nyt deilig og enkel fredag/lørdags kos! Lenke til kommentar
kaiern Skrevet 13. oktober 2006 Del Skrevet 13. oktober 2006 Faen, nå ble jeg sulten =| Lenke til kommentar
Andreasfe Skrevet 14. oktober 2006 Del Skrevet 14. oktober 2006 (endret) Ciabatta med Mozarella og Tomat Stek Ciabattas i stekeovnen som anvist på pakningen. Mens de står i ovnen deler du tomat i skiver. Mozarellaen skal også være i skiver. Del Ciabattene rett etter at de er tatt ut fra ovnen. Legg fort på Mozarella-osten og la den ligge å få myket seg opp enda litt mer. Så legger du over et par - tre skiver tomat. Strø over med Oregano. Edit: Tror muligens det blir middag i morgen. Endret 14. oktober 2006 av Andreasfe Lenke til kommentar
Fox9 Skrevet 14. oktober 2006 Del Skrevet 14. oktober 2006 Min oppskrift: Stek 6-7 egg sammen med 2dl melk, 2 ts salt og noen skjeer Cottage Cheese. Legg deretter omeletten på skiver og smør på ketchup. 7065603[/snapback] 2 ts salt? Mente 1/2 ts salt Lenke til kommentar
Xmir Skrevet 15. oktober 2006 Del Skrevet 15. oktober 2006 Pizzatoast vegetar: du trenger: litt ost pizzafyll på boks brødskiver (2 0g 2) toastjern/stekepanne evt litt krydder altså: skjer opp 2 skiver brød legg på litt ost en god desj med pizzafyll, men ikke tykkere en hver av brødskivene evt krydder litt ost til legg brødskiva oppå stek! etterpå kan du evt åpne og hive i en liten kladd rømme Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå