Gå til innhold

Hjemmeside eller Blog med passord


EldarH

Anbefalte innlegg

Hei!

Finnes det en tjeneste (Helst Gratis). der du kan lage en blog, alternativt en hjemmeside som kun utvalgte personer kan se?

 

Bruker å sende mail når jeg er på ferie, til famlie å venner der jeg viser dem bilder og forteller fra ferieturen underveis? Men syns det hadde vært mye enkelere om det fantes en blog der jeg kunne legge ut bilder og fortelle fra ferieturen. Og så gi tilgang/passord til de i familien og di vennene jeg ønsket skulle få se siden?

 

Er viktig at d har litt lagringskapasitet slik at jeg kan legge inn bilder osv.

 

Har "god" peil på data men kan INGENTING om web desing oppsett av hjemmesider osv. Så hadde vært greit om d var relativt enkelt å bruke...

 

Håper noen har et bra forslag :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har du sett på beta tjenesten til google?

 

picasaweb

 

Her kan du lage diverse album, å legge ut bilder rett fra picasa, meget praktisk og greit. 250MB med lagringsplass, så det burde holde til noen feriebilder, skalert iallefall.

6334544[/snapback]

 

Har så vidt hørt om d, men kunne mer tenkt meg et oppsett som en blog lr lignende, der jeg har mulighet til å skrive å fortelle i tillegg til å vise bilder :) Men skal ta en nærmere titt på googles tjeneste :)

Lenke til kommentar
Hvis du trykker på knappen:  " Create your blog now" så kommer du til http://www.blogger.com/signup.g

6336678[/snapback]

 

Har registrert meg og opprettet en side, men hvor får jeg begrenset visning av siden til kun venner og kjente og ikke hele verden slik den er no? FInner ikke noen innstillinger for å passordbeskytte bloggen f.eks? For jeg er ute etter en plass jeg kan publisere bilder og tekst som KUN venner og familie kan se og INGEN andre.

Lenke til kommentar

Aha, jeg trodde du mente passord for å logge seg inn for å skrive ting. Jeg har ikke hørt om noen plass du kan få det slik. Tror du må finne deg en server og bruke .htaccess til å skjule innholdet for uvedkommende. Eller du kan bruke javscript, men det klarer de fleste å "hacke" seg igjennom.

Lenke til kommentar

Joda.. Men .htaccess filer er sjeldent du får lov til å legge inn hos bloggtjenester... Prøv å google litt etter 'private blogg' eller noe tilsvarende, Google Is Your Friend :thumbup:

 

[OT]

Prøv å venn deg av med å skrive d og andre SMS-forkortelser når du skriver på forum.. :)

[/OT]

Lenke til kommentar

Eller du kan finne deg en gratishost med støtte for MYSQL og PHP og bruke Wordpress. I Wordpress har du mulighet for å passordbestytte innlegg. Så når en besøker siden står bare tittelen på innlegget der med en passord boks under. Så er det bare legge bildene inn i et innlegg og slenge på passord og gi til de som skal ha tingang.

Lenke til kommentar

Ok, takker for fine svar :) Men tror dette blir for avansert for meg som aldri har hatt en hjemmeside en gang. Så på blogger.com... her og der sto d:

 

Group blogs can be excellent communication tools for small teams, families, or other groups. Give your group its own space on the web for sharing news, links, and ideas.

 

Trodde d va alla sånn jeg var ute etter, men finner ikke ut hvordan d funker og om d er helt lokka osv for andre en "gruppen" :)

Lenke til kommentar
Denne tråden har antagelig mer å gjøre under programvare - nettjenester.

6349702[/snapback]

Sidan trådstarter spør etter eksisterande nett-tenester, og ikkje er ute etter å lage sin eiga løysing, så er nok det ein meir passande kategori. Tråd flyttes.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...