Gå til innhold

Hvorfor viser ikke min DVDspiller subtitle?


Anbefalte innlegg

Igår satt jeg meg ned for å se på den franske filmen Amelie. Men til min store ergelse fikk jeg ikke min DVDspiller til å vise subs. Når filmen startet kom det opp en sånn Select Language side, der kryssa jeg av for Norsk, jeg startet filmen og ingen subtitle kom opp, jeg tappa da febrilsk på Subtitle knappen på fjernkontrollen, men der var det eneste valget Off. Jeg trøkket så på Disk Meny knappen og gikk videre inn på Setup. Der valgte jeg nok en gang Norsk som språk, det var ingen "forsetteåsepåfilmen" alternativ på setupsiden så jeg trøkka på Mainmenu og trøkka så på Film knappen på menyen, filmen startet men ingen subtitel poppa opp. Jeg trøkka så på OSD knappen på fjernkontrollen, men også der var det eneste subtitle valget Off.

Jeg kan vise subs på både PCen og den mindre gode reservespilleren vi har, men jeg nekter å ta til takke med å se den på reservespilleren. Det er ikke noen drittspiller det er snakk om heller det er en H/K DVD31.

Noen som har noen idé om hva jeg kan finne på/ har gjort galt?

Endret av Bruckiania
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du får nok smi mens jernet er varmt og levere tilbake spilleren ved reklamasjon dersom du kjøpte den for ikke så lenge siden.

 

Har dessverre ingen fiks for problemet ditt ettersom jeg selv har sett eksempelet ditt med mine egne øyne på de 2 DVD-spillerne til foreldrene mine.

 

Det kan være noe med DVD-formatene til codec som den ikke støtter.

Du får prøve å lete litt i forumet eller håpe på at noen andre svarer deg

Lenke til kommentar

Jeg ringte HiFi centeret nå, og mannen jeg snakket med mente at det ikke var noe galt med spilleren, han skylte på kompatibilite og codec og div. fagutrykk. Han mente at det ville bli det samme resultatet med en annen DVD 31.

Jeg har dog sendt en mail til Harman Kardon, kansje de kan hjelpe meg.

Lenke til kommentar

Det er sikkert noen som kan forklare det bedre enn meg, men det er programmene dvd-spilleren bruker. Disse kan oppdateres og byttes ut, og det er mulig at det er dette som behøves for å få spilleren til å ta plata di. Hvis du sjekker hjemmesiden til HK, er det meget mulig du finner noe der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...