Gå til innhold

Forskjell på VGA kabel til 360?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg var på cdon.com og fant Joytech VGA til 209 kr og den ofisielle Xbox 360 VGA kabelen til 279 kr. Hva er egentlig forskjellen Joytech sin og den andre? Hvilken er best?

6322430[/snapback]

 

Du kan "ikke" bruke Joytech sin VGA kabel. Den er for dårlig og gir ghosting i bildet ved bruk av HD-oppløsning.

Spander på deg MS sin offisielle VGA og sov trygt om natten vel vitende om at du da har et bra bilde.

Lenke til kommentar
Noen som vet hva som vil gi best bilde av component og vga kabelen?

6333809[/snapback]

 

Såvidt jeg vet er vga en bedre signaloverføring enn komponent. Det er ikke uten grunn at hjemmekino-entusiaster har pleid å bruke HTPC med vga utgang fremfor komponentutgangen på dvd spilleren. Men dette tror jeg óg har litt sammenheng med signalbehandlingen på tv'en. En tv med god signalbehandling vil f.eks. bedre kunne rette ut "jaggies" fra komponentsignalet på xbox'en. VGA signalet stiller ikke like store krav til signalbehandling da det kommer "renere" igjennom. Etter siste update'en er óg problemet med blasse farger via VGA kabelen rettet opp.

 

Det vil kanskje variere litt fra tv til tv hva som er best. Lcd tv'er er kanskje satt opp for å gi et best mulig bilde via komponent, mens det ikke legges så stor vekt på vga inngangen.

Lenke til kommentar

Jeg er enig med de tekniske forklaringene til Hurragutten, men også selve kvaliteten på kabelen spiller inn. F eks så er Monster sin komponentkabel noe bedre enn MS sin.

 

Dersom du bruker MS sine originale kabler så er VGA kabelen av meget god kvalitet, mens konponentkabelen er sånn middels. (Den er f eks dårligere enn MS sin komponentkabel til vanlig xbox.)

 

Sammenligningstester mellom MS sin vga vs. komponent viser at vga-kabelen gir et noe bedre bilde. I tillegg får du muligheter for flere oppløsninger med VGA enn med komponent.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...