Gå til innhold

Hjelp med flashing: X1800GTO - X1800XL


Anbefalte innlegg

Nå høres jeg sikkert ganske noob ut :blush: , men jeg har hørt det ikke er noe problem å flashe et X1800GTO til X1800XL... kan noen fortelle meg litt mermere om hvordan dette gjøres? :innocent: er "flashe" bare å stille opp hastighetene med en OC-program så det matcher X1800XL, eller er det noen annen, større oprasjon som må gjøres, som f. eks V-mod? vær så snill å svar hvis det er noen der ute som vet dette. :roll:

 

-Harald

Endret av Hagr
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Å flashe er å legge inn en ny firmware (en slags programvare som ligger i f eks skjermkort og i BIOS). Flashing av X1800 GTO skal åpne 4 pipelines som bare er "lukket". Men det er bare med noen kort det funker, fordi på noen kort så er tydeligvis pipelinene laserkutta. Det funket f. eks. ikke med mitt. Jeg har 12 pipelines enda :(

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 3 uker senere...

Bruker dette emnet istedenfor å starte et nytt et.

 

Hvor finner jeg Bios til XL, og finnes det et program jeg kan bruke i windows til å flashe biosen på skjermkortet? Har nemlig ikke diskett stasjon så det blir litt på tryne hvis det ikke går.

 

Er uansett ikke så veldig farlig om man ikke får flashet, for etter hva jeg har lest så skal visst GTO være ganske overklokk vennlig :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...