Gå til innhold

Filmer du ALDRI vil se igjen!


Anbefalte innlegg

Jeg håper jeg misforstår, for slik jeg leser det vil du at han skal ødelegge GODE spill? Er det ikke best at han holder seg til drittspillene, framfor at han tar Splinter Cell/FarCry/Metal Gear Solid og setter i gang med voldtekten?

6328170[/snapback]

 

Historien i FarCry er jo omtrent ikke-eksisterende da. Ser man bare på historien i FarCry, regnes det som et rent møkkaspill. Dessuten har han allerede rettighetene til det. Han holder på å lage filmen nå. ;)

 

Uansett, poenget mitt er at det på generell basis går an å lage gode filmer utifra en del spill. Selvsagt vil jeg jo ikke at han skal få rettighetene til å ødelegge gode spill, men jeg bare tenker på det i en helhet. Hvorfor vil han selv lage filmer utifra spill med dritthistorie? Om man setter seg selv i den posisjonen, uansett om man er så idiot at man klarer å lage like dårlige filmer som det han gjør... Hvorfor ta alle drittspillene når man kan velge de litt bedre? Finnes da nok av gode spill, med god historie, som ikke har fått så stor oppmerksomhet, og dermed ikke er vanskelig å skaffe rettighetene til?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Terkel i Knipe. En uintelligent, kjedelig film uten noen form for god historie. Skrudde av etter en time.

6318595[/snapback]

 

 

Terkel i Knipe er jo genial!

Har sett den flere ganger, og synes den er like bra hver gang :D

Hvorfor synes du den er kjedelig da?

6319070[/snapback]

 

Fordi den mangler en god historie, spenning/humor og generelt alt som en god film har. Den latterlig overdrevne bruken av banning gjorde ikke inntrykket noe bedre.

6319110[/snapback]

 

Terkel i knipe mangler spenningen og historien! Den mangler også en svær( ! ) dose med humor. Det er et par morsomme scener, men ikke mange nok..

 

 

 

 

Han selv? ;)

Bare sjekk på IMDB. Han finanserer nesten alle filmene sine selv (executive producer = han som betaler).

 

Heldigvis går han jo i underskudd på omtrent hver film han lager, så mannen må snart begynne å ta hintet, det er på tide å gå av!

6325070[/snapback]

Han lager ikke filmer for publikumet (tydeligvis), så jeg tror ikke det er noe hint å ta. Han vil fortsette å gjøre det han elsker, nemlig å lage filmer av spill han ikke har spilt og konsepter han ikke forstår. Hvis jeg hadde muligheten til å lage filmer med store stjerner og et herlig budsjett, så hadde jeg også gjort det, uansett hva folk sier.

 

Vi får håpe at han blir truffet av en meteor elns, for jeg tror ikke han gir opp karrieren frivillig med det første.

6325845[/snapback]

 

Vel, det finnes faktisk flere gode spill med historie og handling som kan konkurrere med de beste filmene. Hvorfor i helvete skal Boll egentlig velge de med DÅRLIGST historie? House Of The Dead? Dungeon Siege? BloodRayne? FarCry FOR I HELVETE?! :wallbash:

 

EDIT: Bond007, jeg tror ikke han mener overdreven i en realistisk sammenheng. Kan hende han mener den var oppskrytt eller noe sånn. :)

6327200[/snapback]

 

Har ikke sett noen av Uwe Bolls filmer tror eg. Og vil ikke se noen heller.

 

Men FarCry? :ohmy:

 

 

 

 

Edit: Kom på noe som sikkert vil bli litt ekkelt i HL filmene (om det kommer)... Headcrabs som spiser på folk.. Om HL film kommer ut har eg litt svekket tillit til den, for eg liker ikke slike ting.. :cry:

Endret av jalla`n
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH

Skalviseee.....

 

Bring it on again - Jeg husker ikke helt hvorfor jeg gadd å se denne filmen i utgangspunktet. Men det kommer ikke til å skje igjen.

 

Solan, Ludvig og Gurin med reverompa - Dårlig animasjon, kjedelig historie, billig slutt, utrolig skuffelse

 

Scary Movie 2 - Kjedelig, umorsom og inneholder Wayans-brødrene. Ew.

 

Baise Moi - Grenser for hvor mange ganger jeg gidder kinky og triggerhappy franske damer

 

Matrix 2 og 3 - snakk om å ødelegge den første filmen med dårlige oppfølgere

 

Listen kunne sikkert blitt lengre om jeg hadde brukt lengre tid, får se om jeg utvider etter hvert

Lenke til kommentar
Skalviseee.....

 

Matrix 2 og 3 - snakk om å ødelegge den første filmen med dårlige oppfølgere

 

6333979[/snapback]

 

Enig. 2`rn funket jo. Men 3`ern. Fy faen sier eg rett ut. Så elendig kjedelig den var.Flott effekter var alt filmen hadde,og dem gjikk man lei fort. Satt og gjespet og såg konstant på klokka mot slutten. Kampen mellom Smith og Anderson vare bare latterlig og enda kjedeligere.

 

Boss.

 

Og takk for at alt er subjektivt.

Lenke til kommentar
Edit: Kom på noe som sikkert vil bli litt ekkelt i HL filmene (om det kommer)... Headcrabs som spiser på folk.. Om HL film kommer ut har eg litt svekket tillit til den, for eg liker ikke slike ting.. :cry:

6330813[/snapback]

ALDRI! under noen omstendigheter snakk om HL og Boll i samme post ..

det gir faren med at boll googler seg selv å finner denne posten hvor han leser HL og tenker "den skal jeg gjøre om til makkverk"

 

tror desuten valve har sagt at de vil aldri selge filmrettighetene til HL

 

enste positive med boll er at han har selv sagt at Postal skal bli mer ræva enn det er i spill

og det er en historie som bare er latterlig i utgangspunktet... så den kan bli bra :p

Endret av Kebab GUD
Lenke til kommentar

Hostel - Alle sier den er så bra og så skummel og ekkel, men for min del var den dritkjedelig. Filmen ga meg absolutt ingenting, bortsett fra lysten til å skru av og se noe annet, og kanskje lagemeg en toast.

Mulig at jeg har blitt kjempekresen på film etterhvert fordi ingen filmer overrasker meg lenger, men dette var lavmål. Jeg har sett så mye film igjennom årene at jeg ser på meg selv som rimelig habil innen film.

Joda filmen har sine "sjarmerende" scener, men det spiller ingen rolle når filmer er kjedelig pjatt fra begynnelse til slutt.

 

Date Movie - Bare ett ord kan beskrive denne totalt hjernedøde filmen: SØPPEL!

Endret av T-Solberg
Lenke til kommentar
The Shipping News.

 

Fyr som har opplevd my trist flytter til lite sted hvor familien hans bodde før. Finner ut kos ting via tilbakeblikk, som at faren som ung voldtok lillesøsteren sin. Jeg ble irritert, fordi tanten til fyren var tilstede og det ville blitt mer enn sterkt nok om hun bare hadde fortalt det. Filmen er en studie i elendighet.

6312415[/snapback]

Lenge siden jeg så denne filmen, men husker jeg likte den. Sikkert mest på grunn av at jeg elsker Newfoundland. Vakker plass. :love: Skal tilbake dit engang...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...