Gå til innhold

Er dette en grusom lyd?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Synes den er ubehagelig, hvis dere ikke reagerer på den så kanskje dere har blitt for gamle til å høre på den ^^

6272683[/snapback]

 

Jeg hører den veldig godt. Jeg bare synes ikke den er så vond som andre, jeg er 15, så for gammel er jeg ikke. Den er vond fordi at det er en del av frekvensspekteret vi ikke bruker til daglig, på samme måte som at det er ubehagelig å sykle fort og langt hvis du ikke har syklet på veldig lenge

Lenke til kommentar

Jeg hørte den helt fint. Et par av gutta på jobb rundt meg hørte den ikke men klagde over at det var et eller annet "vondt" i luften når jeg spilte den. Men her kommer noe som er litt rart.

 

Når jeg tidligere i år spilte en tilsvarende høyfrekvent lyd så hørte ikke han som nå hørte den lyden mens en av de som nå ikke hører den klagde og rev pcen min ned på gulvet :)

 

Dette kan kanskje tyde på at selv om man er blitt gammel og har mistet en del av hørselen så svinger det opp og ned etter dagsformen mens gjennomsnittet av hvor høye frekvenser man kan oppfatte synker.

 

Jeg lastet ned et program som genererte lyd og hadde det moro med å se hvor lavt jeg kunne gå før noen i rommet hørte lyden. Selv er jeg yngst her og er 28 mens de rundt meg er fra 35 til 45.

 

Nå lurer jeg på om jeg skal lage en morsom liten sak jeg kan distribuere til et par tusen av pcene her på huset som starter den pipelyden på et gitt klokkeslett. Det burde gi en fin strøm av telefoner til de som sitter på helpdesken vår type "pcen min piper, hjeeelp"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...