Gå til innhold

Nye Lian Li, nå på microplex!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Litt flere ord:

 

-Dyrt (Standard Lian Li)

-Pent (Standard Lian Li)

 

Pent, likte ikke helt stripa i fronten eller de greiene bak, men inni så det ganske fint ut! Ser ut som det er mye smarte løsninger, selv om jeg ikke fikk festa helt blikket på hvor hk skal sitte;s

Lenke til kommentar

Ser ikke poenget med å si at det er dyrt 5 ganger, men ok :)

 

Må si jeg likte kabinettet, jeg er noe særlig fan av dør i front, spesielt med tanke på viftestyring og sånt. Jeg har sett altfor mange som har tatt av døra på kabinettet, og det blir bare VELDIG stygt..

 

Det som jeg må si var nyskapende med dette kabinettet, rett på meg hvis jeg er utdatert nå, er baksiden. Ser ut som det er laga bane for hvor varmluften som kommer ut bak skal gå, hvis dette er en god løsning (ikke så veldig digg med tanke på kabler som skal inn bak :hmm: ) så liker jeg det. Mener å huske det var en som laga noe sånt i papp her?

 

Hva mer kan man si? Li Lan er som forventet ;)

Lenke til kommentar
Kan komme med ett inspill: DYRT!

 

men sikkert helt grei kvalitet da, og utseenet er ikke så ikke heller :)

6255591[/snapback]

Ikke snakk om grei kvalitet her, Lian Li er super kvalitet. De drar det til det ypperste mener jeg da. Selv om de ligger "litt" for høyt i pris. Men kan ikke tenke meg mange andre kabinetter som kan konkurere mot Lian Li på kvalitet.

Lenke til kommentar

Jaja.. ser at alle driver å mekker midi kasser... :hmm:

Hvor ble det av oss som vil ha det STORT. :thumbup: Nei takke meg til MAXI SIZE. :tease: kjøler bedre, er lettere å bygge i og tar seg finere ut på gølvet. et liiite minus er at man tar opp litt gølvplass.. men pytt pytt... hvilket bringer meg over på mitt spørsmål:

Jeg skal kjøpe meg et aldri så lite system.. de som er kjent på HW klarer å finne igjen kjøpelista mi.

Dere andre får bare bli kjent med HW.NO ( og det var reklamen)..

På kjøpelista mi så står det ikke noe kabinett eller minne... Det er dèt jeg trenger hjælp med...

Jeg har kikka på coolermaster sitt.. men fikk klar ordre om Lian-Li..

Jeg har også sett at det ASUS hovedkortet er et 590 kort hvilket betyr en del muligheter med tanke på minne og OC. Men oppi her skrives det også noe om at Lian-Li "snur MB" trill rundt?? ( ikke hadt Lian-Li før).

Hvordan blir det da med luftkjøling først og så senere vannkjøling? :dontgetit:

Jeg mener jeg har sett at Kingston har kommet med et spesielt minnekort som utnytter DDR2 mye mye bedre..

Noen tips til minne, kabinett og vannkjøling til dette systemet?

Pssst... har disker, og strøm( Hiper type-r 580 og chill 350W) :cool:

 

Glemte en liiiten ting...

dama vil ha det stille og det skal ikke varme som en peis :innocent:

Endret av knut ivar berg
Lenke til kommentar

Ok. La meg forklare litt.

 

Cooler Master lager gode kabinetter. Stacker er det største alternativet fra deres side, og det har både ATX og BTX-versjoner. ATX er den "vanlige" standarden med hovedkortet på høyresida, BTX har det på venstresida, og da blir hovedkortet opp-ned. Jeg vet ikke hva det tilsvarer i praksis, men man kan utnytte alle funksjonene med litt kreativitet, kunnskap og ferdigheter :dremel:.

 

Personlig synes jeg at CM ikke har like pene kabinetter som i "gamledager" (00-03). Lian Li har et større utvalg enn CM, og pga. at alle kabinettene kjører "rene" og nøytrale linjer, så faller de i smak blant veldig mange.

 

Når det kommer til varme, så må kabinettet ha en god luftflyt. For stillhet så må det brukes 120mm vifter. Siden de er større enn 80mm, så kan de bli kjørt "saktere" ved å bruke en viftestyring. Dette vil gjøre maskina stillere.

 

OT: Når det kommer til minnebrikkene til Kingston så tror jeg ikke de kommer før om en stund. Det blir alltid "dumt" å kjøpe datamaskin. Det vil jo alltid komme noe bedre. Det hovedkortet du ser på med nForce590-brikkesettet har jeg selv bestilt. :) Lykke til med kjøpet uansett!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...