Gå til innhold

Nokia N73 Diskuter den her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter å ha instalert den nyeste firmwaren så får eg nå opp navnet på avsenderen på meldigene. Når det gjeld Nokia PC Suit, så lastet eg ned den nyeste versjonen fra Nokia og instalerte denne, ved å ignoere den filen som den ikkje klarte å instalere. Så restarte, etter å ha restartet maskinen valgte eg reprasjon av Nokia PC Suit og voila så virket det....

Lenke til kommentar

Heisan er det noen av dere som har opplevet at en ikke klarer å få lyd på spillene?

Jeg har lyd på noen av dem, men på noen andre spill som jeg kjøpte nå nylig får jeg ikke lyd, selv om jeg kan velge å skru av eller på lyden. (Så då er det sikkert ment at det skal være lyd i spillet)

Lenke til kommentar

Heia!

 

Har en N73 som jeg bruker til fuktige kvelder, og jeg har den måten klart å ødelegge "lyd-opp/ned-knappen" på siden :thumbdown: Problemet er bare at jeg har klart å skrue ned volumet til det minimale både når det gjelder samtaler og MP3-spilleren :( Noen som vet om det er mulig å skifte funksjoner på knappene slik at det ligner på Nokia N80s oppsett - for dem av dere som har vært borti den? Eller er det mulig å stille volumet opp via programmer på pcen? Hadde vært konge om noen hadde noen bra tips! :D

 

Det enkleste og smarteste ville kanskje vært et verksted, men ettersom jeg bruker telefonen ytterst sjeldent så hadde det vært ok med en midlertidig og rask løsning :)

Lenke til kommentar
Heia!

 

Har en N73 som jeg bruker til fuktige kvelder, og jeg har den måten klart å ødelegge "lyd-opp/ned-knappen" på siden  :thumbdown:  Problemet er bare at jeg har klart å skrue ned volumet til det minimale både når det gjelder samtaler og MP3-spilleren  :(  Noen som vet om det er mulig å skifte funksjoner på knappene slik at det ligner på Nokia N80s oppsett - for dem av dere som har vært borti den? Eller er det mulig å stille volumet opp via programmer på pcen? Hadde vært konge om noen hadde noen bra tips!  :D

 

Det enkleste og smarteste ville kanskje vært et verksted, men ettersom jeg bruker telefonen ytterst sjeldent så hadde det vært ok med en midlertidig og rask løsning  :)

9357161[/snapback]

Har du prøvd å koble til headset og styre lyden derfra?

Lenke til kommentar
Hm.. Har sittet og lest litt i denne tråden. Mye om flashing av ditt og datt. Hjelper ikke meg det granne. Det jeg lurer på er om jeg skal kjøpe N75, N75 ME eller en helt annen telefon. Noen råd?  :cool:

9229052[/snapback]

 

Kjøp deg en n73 også flasher du den til n73 ME fw, easy job : ) Med minnekort, unnskyld for at jeg ikke tok det med :p

9230274[/snapback]

 

 

får meg snart en N73 Light sand,

og leser at det da går ann å gjøe den om til ME?

 

kan noen gi meg en enkel beskrivelse på hvordan jeg gjør det?

 

takker for svar

Endret av tanngarden
Lenke til kommentar
Ellers finnes en egen tråd på forumet også...

 

Flashing av Symbian Series 60!

 

Denne "How To'n" finnes også i en litt forenklet versjon på side 176 (post #3514) i denne tråden.

 

Førstnevnte oppdateres jevnlig...  :)

9368554[/snapback]

lurer på om jeg skal prøve ut det der, kanskje mini jack overgangen min funker med lyd/spole knapper etc. For det gjør den ikke nå :hrm:

Håpet at jeg skulle finne ny firmware til telefonen. Pågrunn av at når jeg hører på musikk på høyttaler og noen ringer og jeg svarer, så legger jeg på og telefonen restarter seg :no: Også får jeg hele tia besjed om at det er for lite ledig minne til å se filmer :ph34r:

Og menyen er litt rar til tider, halve menyen kan henge igjen etc når jeg skriver mld :thumbdown:

Endret av VikinGz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...