Gå til innhold

Den store Stargate-tråden - ALT som ikke er sendt i USA puttes i spoiler-tags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hva vil SG universe gå ut på ? Når er den planlagt å starte?

er vel nesteår den kommer tror jeg..

 

men den serien vil handle om den Niende .. "låsen" på ringen

(de bruker 7 når de reiser innenfor galaxen, 8 når de reiser til andre galaxer) men ingen vet hva den niende gjør

 

Er det ikke kommet sånn 3 sesonger med Stargate Universe allerede, men i "bokform" (eller E-bok blir det vel)

 

Vil Stargate Universe være det samme, eller andre episoder? Hvis det er det samme, kan jo vi lese oss til hva som skjer i minst de to første sesongene.

 

Men jeg gleder meg uansett :D

Lenke til kommentar

er vel noen rykter på at starten av SGU vil bygge på Continuum, dvs; The Ark of Truth skal samle opp trådene fra SG1 og Continuum skal spinne opp for Universe. Da er det egentlig mye som tyder på at SGU kommer til å dreie seg mye om parallelle universer (eller alternative tidsakser om man vil). Som kan åpne for mye rart uten at det forteller enormt mye.

Lenke til kommentar
Rart dette med Farscape. Jeg så Farscape før jeg ble hekta på Stargate og har veldig sansen for Ben. Jeg er antakelig vis blandt de få (vet om en til) som ikke synes at SG1 tapte seg alt for mye når man mistet RDA i sesong 9. Når jeg fant ut at Ben skulle bli med som fast i fra sesong 9 gledet jeg meg faktisk. Sepesielt sammen med Claudia Black. Men hvis man mente at mye av SG1 var lagt rundt dynamikken rundt RDA så skjønner jeg at man synes at serien tapte seg etter tapet og man kan fort irritere seg over "erstatningen".

 

Jeg kommer antagelig til å få refs for dette, men jeg syntes Farscape totalt var en bedre serie enn de SGA-sesongene vi har hatt til nå.

 

Jeg syntes bare de første episodene med Ben var *underlige*, men deretter ble det bare smil :thumbup:

 

Første gang jeg så Claudia Black, gikk munnvikene mine langt opp (jeg så Farscape først)

Lenke til kommentar

hehe

 

Jeg ble også forrelska i farscape når jeg så serien, skjønte med en gang at Aeryn Sun og John kom til og bli det perfekte paret.

De hadde så perfekt kjemi mellom karakterene, kanskje også noe av det beste jeg har sett.

På førsten så syntes jeg at farscape var bedre, serien starta mye bedre enn hva sg1 gjorde. Men ettersom s8-9-10 av Stargate kom så endra jeg mening, selv om Farscape er en utrolig bra serie så kan den ikke måle seg med Stargate. Men noe av det Sg skulle prøvd ut var et kjærstepar i serien, er ikke ofte man ser det i en SCI-Fi serie syntes jeg. Og Farscape greide det perfekt, var det mest positive serien hadde og tilby sammen med de utallige aliensa som faktisk så skummle og autentiske ut.

Ka D'Argo for et eksempel, utrolig bra kostyme. Sånt skulle jeg ønske var mer av i Stargate, men blir kanskje litt vannskligere for dem ettersom de har så mange fler kriger utført hvor man ser feks fler enn 4 fiender om gangen. Var sånn i farscape, så aldri mer enn 4 Scarrans samtidig på settet. Husker jeg leste det var dyre kostymer, og utrolig kompliserte derfor de prøvde og unngå og lage kostymer som så forskjellige ut. Men trur ikke mange la merke til at hver eneste Scarran så nesten helt lik ut ;P

Også må jeg nevne Rygjel fra farscape, fabelaktig karrakter. En karakter så morsom har jeg nok aldri sett før, han løfta serien opp noe så veldig også.

 

Historien mellom Aeryn Sun og John Crichton er nok den beste kjærlighetshistorien jeg har sett til nå ;)

 

Scarran.jpg

Lenke til kommentar

Elsker også Farscape. Har alt på DVD.

 

En av senene jeg husker igjen hele tiden er mot slutten av sesong 4 når Aeryn finner "dopet" til John. Når han sier at det ikke er noe mellom dem. Så smiler de og kysser.. Gleder meg alltid til den senen når jeg ser Farscape.

 

Så snart jeg får ny surround receiver på plass blir det en gjennomgang av Farscape. Sikkert Stargate på ny også.. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...