Gå til innhold

Den store Stargate-tråden - ALT som ikke er sendt i USA puttes i spoiler-tags


Anbefalte innlegg

L4r5: Klar over at det er endel ja, men hvis det er så mye som 14, så skal jeg se til at det blir spredt ett par uker til. vil ha rundt maks 10 timer dagen, selv om det også er mye. får se hvordan jeg gjør det, men vet bare at jeg skal se hele SG i sommerferien.

 

Noen sesong å anbefale meg nå? Fra 6 og bakover, og ikke sesong 1.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

5th race er en av de episodene jeg har sett flest ganger, den er også vikig i archen siden man kommer tilbake til det som skjer mange ganger i løpet av serien, helt opp til 7.

 

det er det jeg liker med SG-1, en episode som virker som en egen episode. feks. når Carter og jack havner i antarktis, virker ikke så viktig, men det har konsekvenser mange sesonger senere(store konsikvenser)

eller episoden learingcurve, det de får Naqahdah generator som blir med i mange mange episoder

Lenke til kommentar

Siden det er så mange SG.1 fanatikere her inne. Har kost meg med noen av favoritt episodene mine idag. Kan noen fortelle meg hvem som kommer med denne geniale uttalesen:

 

Miracle of birth my ass. Tell you what a miracle is. A birth control that works

 

En av favoritt skuespillerene mine som kommer med den. Synd han ikke var med i flere episoder.

Lenke til kommentar

Colonel Dave Dixon aka Adam Baldwin. :D

 

Måtte lete litt etter skuespiller/karakter. Men Heroes er favoritten min og de peisodene jeg har sett flest ganger så sitatet var ikke vanskelig å plassere.

 

Ble litt overrasket når jeg fant ut hvem som spilte han. Jeg henger meg skjeldet opp i skuespillere i småroller hvis ikke jeg nylig har sett de i noe annet. Gjør faktisk mye for historien at man bare ser karakteren og ikke skuespilleren. Han har jo faktsik gjort mange gjesteoppredner og gjentagende roller i serier jeg har sett på, men aldri bitt meg fast i det.

Lenke til kommentar
Sesong 4, episode 6: Window of Opportunity

8628910[/snapback]

Takker.

8628931[/snapback]

 

Det er digg episode :D

 

Nå holder jeg som sagt på å se gjennom SG-1/Atlantis. Har kommet til sesognavslutningen på Atlantis sesong2. Jeg så akkurat sesongavslutningen til SG-1 sesong 9, når Ori skipene kommer! Egentlig gøy episode siden det er litt mer sånn "klassisk" Sci-Fi eller dvs. hva jeg tenker på når jeg hører Sci-Fi (krig i verdensrommet med masse stilige eksplosjoner, lyder som forplanter seg gjennom det tomme verdensrommet etc :D)

Lenke til kommentar

Gateworld har spyttet ut noen heller intressante spoilere for episode 11, sesong 4 av Atlantis:

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
he Atlantis team has allied themselves with a captured Wraith, a scientist who wants to help them against a common enemy. Under heavy guard, the Wraith helps McKay in his science lab.

 

The Daedalus and Apollo, two of Earth's battlecruisers, orbit the planet over Atlantis. On board the Daedalus, Colonel Carter is working at the Asgard Hermiod's former work station. As she reviews some recent modifications to the ship, Colonel Caldwell engages her in conversation. The two talk about her new command of the Atlantis base, which Sam tells him is going well ... though she didn't realize how much she would miss being out in the field on an SG team.

 

John Sheppard, Teyla, and Ronon Dex are joined by their new Wraith friend on a mission to make contact with the Wraith fleet. But when they arrive on a hive ship the Wraith stun them, in orer to speak with the Wraith privately. Later, on board their Puddle Jumper in space, Sheppard wakes up to find himself with the Wraith. Ronon and Teyla are there, too, but still unconscious. After returning his missing sidearm, the Wraith tells Sheppard that seven hive ships have been convinced to join their fight. It is not as many as they were hoping for, but a good start.

 

A war is brewing.

 

Tanker:

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Carter tar over Atlantis, hva skjer med Elizabeth?

Skal de alliere seg med The Wraith igjen får vi håpe det går bedre enn sist.

Lenke til kommentar
:!:. Satt å så på episoden "1969" nå. De har blitt tatt  av de som jobber i Cheyenne Mountain nå, og er sperret inne på et rom. Så kommer tre offiserer inn.

 

Han ene stiller dette spørsmålet på russisk: "Er dere sovjetiske spioner?"

Daniel: Njet!

8674601[/snapback]

Så den selv nettop. Lo godt jeg og. :p

Lenke til kommentar
:!:. Satt å så på episoden "1969" nå. De har blitt tatt  av de som jobber i Cheyenne Mountain nå, og er sperret inne på et rom. Så kommer tre offiserer inn.

 

Han ene stiller dette spørsmålet på russisk: "Er dere sovjetiske spioner?"

Daniel: Njet!

8674601[/snapback]

Så den selv nettop. Lo godt jeg og. :p

8676119[/snapback]

 

Hehe :D Lo godt jeg og, men er en stund siden jeg så den ;) Vel, nå er det SG:A S03E 5 jeg skal se... Så er det SG-1 S10E06, eller "200" som de fleste kjenner den som. Ser annenhver episode nå. Synd at jeg nesten har sett gjennom de for andre gang :( Vel, forventer at jeg kommer til å se gjennom de igjen en gang på høsten eller når SG:A Sesong 4 har sånn pause i midten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...