Gå til innhold

Den store Stargate-tråden - ALT som ikke er sendt i USA puttes i spoiler-tags


Anbefalte innlegg

Ay ay, så ble det kansellert. Jaja, synes konseptet hadde stort potensiale og BSG-følelsen gjorde det annerledes og bedre enn SG1 og Atlantis (forbehold om at jeg bare har sett 2 første sesongene av SG1 og sporadiske episoder av Atlantis som har vært grusomme). Mye rare valg og mye som kunne gjort denne serien langt bedre (de har plutselig ekstreme mengder med flamerfuel og diverse annet utstyr uten å fått med seg mer enn noen få kasser med utstyr. De burde lagt mye mer vekt på overlevelse og utforskning av det gigantiske skipet).

 

Alt i alt, en ganske bra serie, til tross for sine mangler, så surt at den ble kansellert.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
“Crap. Just heard the news as well. Apparently, nobody decided to tell us ahead of time. My rep heard it online. Seems they cancelled #SGU..”

 

- DavidBlue via web -

 

Vel. Jeg har vært åpen om at jeg personlig ikke synes serien holder mål, men samtidig at den hadde potensiale. Så det blir ingen feiring. "Ikke altfor engasjerende Stargate" er bedre enn ingen Stargate.

Lenke til kommentar

Noen som har sette denne filmen med Christopher Jude, David Hewlett, Paul McGillion, Rachel Luttrell og Kate Hewlett?

Med så mange bra skuespillere så må vel filmen være bra :thumbs:

Den er faktisk overraskande bra. Ligg trygt på topp ti lista mi over film.

 

Såg nettopp traileren. Den filmen må eg se, viss eg se! :D

 

EDIT: Finner dessverre ikke noen norske nettbutikker som selger den :(

Endret av Luemannen
Lenke til kommentar

Jøss. Overraskende at det ble kansellert så tidlig. Men jeg skjønner hvorfor.

Jeg har kritisert serien tidligere for å ha gått altfor sakte før de kom til poenget.

Den episoden med Rush hvor han snakker om skapelsen av universet - den skulle vært helt først i hele serien.

 

Det virker rett og slett ikke som de har visst hva de skal gjøre med serien, og altfor mange forskjellige ideer har vært vilkårlig plassert utover serien, uten å ha noen sammenheng.

 

De designer et konsept til en serie, hvor seerne liksom må vente i fem sesonger før vi får vite meningen med enkelte ting. Det misliker folk.

Ta for eksempel det svære tårnet på den planeten. Det ble bare glemt etterpå. Mens vi som seere vil jo selvsagt ha svaret på hva tårnet gjør der, hvem bygde det, hva slags bygg er det, hva er det laget av, osv osv. Og spesielt oss som har sett på SG1, hvor vi fikk sånne forklaringer mye kjappere av Daniel Jackson.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nei folkens. Då var SGU kanselert. Annonsert tidligare idag (lest på Syfys twitter-konto) så sluttar serien etter dei har vist sesong tos siste ti episodar.

Me går inn i fyrste året uten ein ny sesong Stargate sidan 1997 folkens. Er dette siste dråpen for SG-1 og SGA-filmane óg?

Kilde

Mest sannsynlig, har faktisk fryktet at filmene ikke ville komme siden starten av finanskrisen. MGM sliter jo også økonomisk for tiden, så det ser ekstremt mørkt ut. At SGU ble kansellert er ikke noen stor overraskelse. Dårlige "ratings" pleier jo å føre til det.

Men men, ting varer ikke for evig, bare irriterende at vi ikke får noen god avslutting på SGA, SG1(greit vi fikk en avsluttning, men jeg ville ha litt mer) eller SGU.(mest sansynlig)

Endret av xaco
Lenke til kommentar

Er serien helt tatt av lufta nå? TV-kalenderen min hadde satt opp SGU i går men i dag er de fjernet. Ille nok at serien ble kansellert, men at vi ikke får se resten også er bare tragisk.

Det er liten å vits å gi disse seriene flere sjanser. Folk er lei av kopier, vi trenger sårt nyskapning i Sci fi sjangeren, og den forsvant med Battlestar Galactica. Lurer på om det går an å lage noe nytt, den dag i dag jeg. Føler liksom at alle konsepter og ideer er brukt opp nå.

 

Den eneste som er litt grei er Fringe, men selv er blåkopi av X-files.

Lenke til kommentar

Er serien helt tatt av lufta nå? TV-kalenderen min hadde satt opp SGU i går men i dag er de fjernet. Ille nok at serien ble kansellert, men at vi ikke får se resten også er bare tragisk.

Joda, me får sjå resten til våren. Ikkje satt fast når, trur eg. Lider ikkje same skjebne som Caprica som fekk alle dei gjenvarande episodene pressa inn på ein kveld.

Skal gå veke for veke som normalt.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...