Gå til innhold

Den store Stargate-tråden - ALT som ikke er sendt i USA puttes i spoiler-tags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå kan min mening komme av at jeg nærmest bare har sett Stargate. Jeg har for eksempel ikke vært borte i noen av de du sier, og heller ikke Star Trek.

 

Men jeg tror at jeg fortsatt ville likt Stargate best, fordi jeg liker svært godt deres "avslappede" og humoristiske holdning, og det faktum at det skjer i nåtid, og at det ikke er så mange rare, humanoide vesner (to bein, to armer og et hode), med diverse tentakler, mønstre og bulker over alt.

Lenke til kommentar

Todd er også konge, men var ikke han jeg tenkte på. Han er jo ikke offiser for de vanlige hive-skipene han. Han har jo egne skip.

 

edit:

Dessuten er han ikke "slem". Bob og de andre han karen der spiller, ser bare skikkelig onde ut. Går rundt med digre glis mens de eter menneskelivskraft til frokost.

Endret av Nyhus
Lenke til kommentar

Lurer på en ting, hvordan er det SG-1 teamet finner adresser til nye planeter å dra til, igjennom stargaten? Stoppa midt i sesong 3 for en stund tilbake, og har begynt å se igjen fra der jeg slapp, men husker ikke helt hvordan det ble gjort, om det noen gang har vært gitt en forklaring på det?

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar

Litt hopp her... Jeg så farscape før jeg så SG1. Derfor likte jeg veldig de to site sesongene av SG1. Clausia black eller hva nå hu heter og han andre fra farscape hae en utrolig god kjemi. Derfor går jeg litt mot strømmen og sier jeg likte de sesongene veldig godt. Noen som er enig/uenig?

Slakt meg gjerne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...