Gå til innhold

Den store Stargate-tråden - ALT som ikke er sendt i USA puttes i spoiler-tags


Anbefalte innlegg

Så skipet holder enda på å sette ut gater, det er ganske interssant. Kan bli en bra serie, men når de skriver at det skal komme velkjente fjes håper jeg ikke at de mener at f.eks. Joe Flanigan skal komme og spille en helt annen person.

Stargate har jo gjort det før, som med Narim og de prøvde seg med McKay.

Får bare håpe det blir bra, litt vanskelig å forestille seg noen fiender når skipet beveger seg hele tiden. Atlantis er vel rundt 10 millioner år gammel (?) så da er vel skipet noen millioner år eldre (i følge artikkelen), så lenge uten fiender? Vet ikke helt hva jeg synes, men får holde håpet oppe. Det blir mer Stargate i hvertfall. :)

http://gateworld.net/news/2008/08/istargat..._has_a_go.shtml

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har som sagt bare sett første sesong av SG-1 og en og annen episode fra begge seriene, men SG-1 starter med 18-års aldersgrense og går gradvis nedover. Sier ikke at det er en sammenheng med at kvaliteten gikk raskt nedover, men man vet jo aldri... :)

 

Jeg er ikke interessert i nakne folk og mye blod og gørr, men jeg hadde helst sett at de holdt en langt mer "brutal" stil i stedet for å gå over til barne-tv. :(

Lenke til kommentar

Grunnen til at den starter med 18-årsgrense var at Showtime ville ha den til etter kl2200 og med en voksen rating. Dette er grunnen til at man har relativt ubegrunnet "partial nudity" i pilot-episoden. Der er jeg faktisk enig med produsentene, å vise pupp ene og alene for å vise pupp er ikke en måte å heve kvaliteten på en serie. Så dette gikk de bort i fra umiddelbart.

Lenke til kommentar
Så skipet holder enda på å sette ut gater, det er ganske interssant. Kan bli en bra serie, men når de skriver at det skal komme velkjente fjes håper jeg ikke at de mener at f.eks. Joe Flanigan skal komme og spille en helt annen person.

Stargate har jo gjort det før, som med Narim og de prøvde seg med McKay.

 

Tror nok de mener de vil ha en profilert skuespiller i en av hovedrollene. Slik som RDA var i sg-1, siden han var kjent fra bl.a. macgyver

Lenke til kommentar

Here is how SCI FI describes the show:

 

After unlocking the mystery of the Stargate's ninth chevron, a team of explorers travels to an unmanned starship called the Destiny, launched by The Ancients at the height of their civilization as a grand experiment set in motion, but never completed.

 

What starts as a simple reconnaissance turns into a never ending mission, as the Stargate Universe crew discovers the ship is unable to return to Earth, and they must now fend for themselves aboard the Destiny.

 

The crew will travel to the far reaches of the universe, connecting with each of the previously launched Stargates, thus fulfilling the Destiny's original mission. Challenges will arise though as the ship comes into range of Stargates placed centuries ahead of the Destiny and the crew is unable to control the ship's navigational schedule. If someone is left behind, there is no way to go back for them, adding to the drama of encountering new races, enemies and adventures.

 

...

Lenke til kommentar

Da var vel fleipen om Stargate: Voyager litt lenger oppe i tråden litt nærmere sannheten enn jeg hadde håpet.

 

Dette er også ganske så anderledes enn de spekulasjonene som har svevd rundt tidligere. Trodde vi skulle tilbake i tid for å følge den oprinnelige ferden. Men her er det mulighet for spinnoff: Mysteriet bak det 9nde cheveron ligger sikkert ett eller annet sted i Atlantis sin database som vi ikke her funnet enda.

Lenke til kommentar

Jada! Liker også rodney! Men det blir vel ensformig med den oppbyggingen de har hatt i det siste:

 

Rodney: Eg har rotet det til

Rodney: Det er umulig å få det til, gi meg ti minutter

Rodney: Sånn, nå jusset eg på dingsedangsen så nå funker alt!

Rodney: Forresten: eg er smart! ;)

 

De kunne jo variert litt i episodene....

Lenke til kommentar

LIkte denne episoden veldig godt. Sevlom den er Rodney-sentrert vår vi også de sider ved adnre karakterer slik at episoden i sin helhet er karakterdrivene på flere fronter. Tipper vi vil få noe Wolsey episoder også snart for å etablere den karakteren dypere.

 

"You're a good friend Arthur" LOL

Lenke til kommentar
eller hvorfor Alterans laget en base der...

 

 

 

Du mener seff Wraiths....

 

Og d var vel mer enn strålingskilde enn en energikilde, og d var strengt tatt ikke så mye mer man trengte å vite enn at denne kjekke parasitten ikke likte strålingen og derfor gav den fred helt til vedkommende ble så dårlig av strålingen selv at han ble flyttet bort...

Endret av Jotun
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...