Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Det irriterer meg at jeg ofte glemmer hvor smålige folk kan være. Hvis jeg merker at folk er avvisende til meg kan jeg for eksempel begynne å tenke dypt og lenge på om jeg er et bra menneske og om de gjennomskuer meg og ser grusomme ting jeg ikke er oppmerksom på selv. Og så handler det antagelig bare om at jeg har spist blåmuggost eller har tatt på meg noe jeg ikke helt drar i land eller noe lignende jeg aldri ville tenkt mer enn to sekunder over hvis jeg ble oppmerksom på hos en annen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Folk som spiller CS som brøler til meg når jeg snakker til de, og snakker 70% norsk 30% engelsk. Det er utrolig hvor agressive de blir.

9488749[/snapback]

 

Apropos brøling, så har jeg en fyr i klassen min (engelsk) som alltid skal snakke dobbelt så høyt som alle andre. På toppen av dette har han den dårligste engelsk uttalen, type: redneck, noensinne!

Endret av Stian89
Lenke til kommentar
At jeg susa tåa i bordfoten nå nettopp, fy faen så vondt det var. I tillegg var det en skarp kant akkurat der jeg traff selvfølgelig.

 

8844942[/snapback]

FYFAEN DET RE VONDT! GRrrr :cry: Jeg irriterer meg over wannabes, "gi meg kult program da!" 5 min senere "Hvordan bruker jeg det?" det er jeg så forbanna på at det jaller! GOOGLE/LEARN FFS! gRRRR jeg klikker! :realmad::wallbash:

Lenke til kommentar
Eller bruke photobucket :)

9492198[/snapback]

 

Det suger fortsatt å se på bilder som er 3000x2000 piksler med kameraoptikk som langtifra takler det.

9492216[/snapback]

Og der var vi plutselig over på noe som irriterer vettet av MEG. Megapixel-racet!

Hva F"Q¤#! skal man med ørten megapixler på et kamera/en mobil med elendig optikk?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...