Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Til tross for alt dette er den tingen jeg irriterer meg mest over: naboen uten ryggrad som går på butikken kl0900 om morgenen i fullt adidas kit og sandaler for å tippe lotto.

8225810[/snapback]

 

 

hahha knakk nesten sammen der ;)

 

 

 

Jeg er forbanna sliten etter jobben, skulle egentlig på fest idag..men jeg gidder ikke er veldig veldig sliten :hrm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg blir irritert av folk som blir irritert av ting uten å vite hvorfor dem blir irritert. Da kjenner jeg at jeg har et behov for å dunke noe i hodet på vedkommede.

 

Jeg blir ikke irritert på folk som er sjalu eller noe sånt, men jeg blir irritert på folk som handler basert på sjalusien sin.

 

Andre ting jeg irriterer meg over; Moderatorer som nærmest, leter etter tråder dem kan stenge, hehe. Noen føler seg kanskje truffet nå, men jeg må bare være ærlig her og si at det er litt irriterende, og jeg vet der er mange som gjør det og at dem har fritidsproblemer.

 

Så irriterer jeg meg over kvinnfolk som ikke klarer å holde hunden sin fast i båndet når dem går tur med den, man hører liksom bare trampene når hun kommer stumpende bortover asfalten, slepende etter bikkja, da blir man irritert.

 

Jeg irriterer meg over wannabe's med mange identiteter. Slike overfladiske mennesker kan virkelig få meg til å koke over.

 

Jeg irriterer meg over at det er så mye jeg ikke vet, ting som hvordan verden ble til, hvordan alt begynte og slike uløselige spørsmål, det kan virkelig gna bak i samvittigheten. Men det som irriterer meg enda mere er at jeg faktisk kan leve uten svaret, det forstår jeg heller ikke.

 

...

 

Det var mine irritasjonsmomenter for i kveld. Flere kommer senere.

Lenke til kommentar
Reklame på TV3. Faen heller, det er faen meg det værste dritten jeg faen meg har vært borti. Faen! Faen det irriterer!

 

Får bare lyst til å knuse bilen som kommer på reklamen, ta Ristorante-pizzaen og mose trynet til reklameansvarlige med den, før jeg knuser hodet hans med pokerchipsene fra Unibet.3

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Godt å få det ut :wallbash:

8118742[/snapback]

JA! Faen ta reklame på TV3 :mad:

 

Det føles som om de sender ekstra mye reklame når det er film. Spessielt ille er det når de avbryter bare for å fortelle at filmen er sponset av jordan maleverktøy, som om jeg ikke har fått med meg det ørten ganger fra før...

 

Som regel pleier jeg å se på noe annet i mens, ettersom at pausene varer i et kvarter. Og med en gang jeg har byttet kanal, så glemmer jeg å bytte tilbake, og går glipp av resten av filmen...

Lenke til kommentar
16 åringer som prøver å kjøpe snus, tobakk eller alkohol, og unnskylder seg med at de ikke har legg. Irriterende med stor I!

8229701[/snapback]

Hvordan skal vi eller få tak i godsakene? =\

8230927[/snapback]

Som BarteX sier, vent til dere er gamle nok til å kjøpe dem. Folk som prøver å kjøpe, men ikke er gamle nok og som ikke har legg skaper kø i kassen og er intet annet enn til bry. Hvis det er så sabla viktig å få den daglige dose snus kan man da få en annen til å kjøpe for seg.

 

Andre ting som irriterer med stor I er sure kunder som lar sin dårlige dag gå utover deg som sitter i kassen. Enten biper du ikke varene for nok gjennom, eller så fikk de ikke mange nok poser osv. Spesielt irriterende er det når du gjør en feil og de nærmest anklager deg for å ikke kunne jobben din. Er ikke alltid like lett når man er relativt ny i kassen.

 

Gamle damer som det finnes mange av i nærmiljøet der jeg jobber kan også være irriterende. De har ofte dårlig hørsel, greier ikke, eller vil ikke putte pengene på pengeautomaten selv (bruker slike i vår butikk), og er generelt sett treige. Men mange av dem er jo til gjengjeld særdeles hyggelige.

 

Snorre :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...