Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Fy faen, jeg prøver å få bytte om på jobbdagen min idag, jeg ringer til han som jeg skal bytte den vekk til, men han tar faen ikke telefonen, jeg har skrivd til han på nettby, msn, facebook og sendt melding samt ringt. Jeg er 100% sikker på at han ikke skal en jævla dritt, men orker ikke å dra på jobb i dag, så da overser han alt av meg. Jeg håper sånne folk lever på trygt resten av livet sitt, for det er noe av det slappeste jeg har sett.

Litt hyklerisk uttalelse, er det ikke?

Lenke til kommentar
Kan da ikke forlange at han skal ta over en vakt heller, uanhengig om han er vikar eller ei.

 

Sant, men det er irriterende å vite at han sitter hjemme og dropper jobben fordi han rett og slett ikke gidder. Viss han skulle noe så hadde jeg skjønt det, men han var hjemme ...

Lenke til kommentar
Syklister i veibanen er noe av det værste som finnes. De har faktisk ikke lov å sykle 2 i bredden heller, men det driter jo de i.

 

Spesiellt når undskyldninga deres for å bruke veien fremfor gang-og sykkelstien er at det er gående de må ta hensyn til på gang-og sykkelstien. So?? Dersom en syklist på sin 2 mil lange ferd på ta hensyn til 4 gående.... hvor stor deal er det? Fremfor de 200 bilene han har irritert på strekningen dersom han ligger i veibanen. 200 biler som må ligge i sneglefart...

 

Så det verste noensinne under tour de france. En godt voksen mann i kondomdrakt som stoppet opp og tok seg en hvil midt i en liten bakke - i veien!!

 

Her i byen har det stått i avisa at de skal fikse gang-og sykkelstiene slik at det blir syklistvennlig fordi "enkelte syklister føler at de har behov for å benytte veibanen" . Synes det var godt skrevet, for det etterlater ingen tvil om hvor de synes syklister egentlig hører hjemme:)

 

Verste er at du hadde dunka litt borti en slik en så er det faen meg du som blir straffa ikke sykelisten som faktisk gjør ulovligheten i første omgang, joda jeg skjønner hvorfor men hvorfor får ikke den faens forpulte sykelisten noe straff?

Hadde neppe fått det.

Neida, de skal overbeskyttes.

Samme med folk som absolutt må kjøre forbi uansett hvor farlig og uoversiktlig det er, skulle likt å presse en slik jævel en dag å se han svette, fy faen, gledens da(ja jeg er sjuk, idiot og lettere gal, behøver ikke nevnes).

 

Også det at det er noen fluer her inne og at de absolutt må sette jeg på skjerm også på meg å irritere, hvorfor?

Endret av meg0709
Lenke til kommentar

Noe som har begynt å irritere meg mer og mer og mer i det siste, er Google reklame å youtube videoer. FY FAEN SÅ FORBANNA IRRITERENDEEEEEE!!!!!!!!!!!

 

De tar så jævlig stor plass, og dukker opp når jeg minst trenger det. Dette gjør at jeg må legge meg til en unødvendig vane, og forberede meg på å lukke reklamen som kommer til å dukke opp, når jeg ser på youtube.

Lenke til kommentar

Fatter ikke hvordan folk klarer å bo i byer. Har nettopp flyttet inn i ny leilighet, dessverre tenkte jeg ikke på all den helvetes biltrafikken i gata like utenfor da jeg skrev kontrakten. Varmt og vinduene åpne er jo tortur. Som om jeg ikke hører trafikken nok med vinduene igjen.

Endret av WarpX
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...