Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Klag til huseier/borettslag.

Og det er opp til huseier/borettslag å sette stilletid, men som sagt er 23 det som er det seneste tidspunktet som blir brukt i retten. Her i huset har huseier satt 21:00 som stilletid.

 

Da skal jeg gjøre det, skal også ta en telefon ned til politiet å høre hva de sier. Skal ikke annmelde henne hvis noe skulle tro det :p

Jeg har ingen problemer med at det skal være stille klokken 20:00 jeg, bare det blir satt et tidspunkt så er jeg fornøyd.

Lenke til kommentar

Irriterer meg grenseløst over at 80 % av russen fra Drøbak og omegn (trolig halve Follo!) skal gå forbi huset mitt så seint på kvelden som mulig, og lage et infernalsk bråk (spesielt irriterende at de fleste jentene skriker som om de er fulle fjortisser). Deretter samler de seg jo på alle plassene i kommunen som er en minste antydning til folketomme (fotballbaner, skoler, strandområder, skogsplasser, parker), slik at normale folk som meg ikke kan slentre gatelangs i fred. :no:

Lenke til kommentar
Det er faktisk veldig mange folk som ikke klarer å skrive. Bare se på meg...

 

:dremel:

 

True my boy. Men det hadde jo ingenting med nordlenninger og gjøre...

 

 

 

True my boy. Men det hadde jo ingenting med nordlenninger å gjøre...

 

True mye boy. Men det hadde jo ingenting med nordlendinger å gjøre...

Lenke til kommentar
Folk (Nordlendinger spesielt) som ikke klarer å skrive bokmål på internett, irriterer meg noe grenseløst innimellom.

 

Jeg har inntrykk av at folk fra Stavangerområdet er de verste. Da jeg bodde der selv prøvde jeg å føre samtaler med folk fra området på msn for å kanskje finne meg noen venner , men det var klin umulig. Eg sgo ha haft meg ein tor ud og lofta honnen (jeg skulle hatt meg en tur ut for å lufte hunden). Jeg ble rett og slett allergisk mot lokalbefolkningen :ph34r:

 

Og anng. det med at det skal være stille før klokken 23 når man bor i borettslag og slikt.. Det er IKKE det samme som at man kan bråke så mye man vil FØR klokken 23. Det er rett og slett egoistisk og idiotisk tangegang. Man skal være hensynsfull uansett tid på døgnet.

 

 

Irriterer meg forresten over en av "fussnaboene" som bor i de kommunale boligene i nærheten av der jeg bor. Vedkommende åpner vinduet sitt, setter en liten radio i vinduet og spiller så høyt han bare kan. Radi ja.. If I were a boy og lignende... :innocent:

Lenke til kommentar

En fyr jeg kjenner (som jeg forsåvidt prøver å ta avstand fra) som er så jævli innpåsliten at det ikke går ann.. Ofte er det best å rømme huset, men han løper/sykler rundt hele byggefeltet for å finne meg, og når han evt. finner meg bare står han der å ser på meg som en idiot.

 

Etter 5 minutter kommer han med "Åhh, jeg kjeder meg." og "Herregud, dere er så kjedeliga ass, dere har så dårlig humor... blalbalba" (hvis jeg er med noen av mine gode venner..).

 

Ærligtalt, slikt går ikke ann synes jeg! :nei:

Man leter ikke flere timer etter en, forså å fortelle ham (meg) hvor kjedelig det er, og bare drive å klage osv..

Dessuten lager han slike plagsomme lyder KONSTANT, heletiden, om det er "prompelyder" eller surkling med spytt i munnen, knipsing, subbing med føttene osv osv.. listen er uendelig!

Lenke til kommentar
post-116737-1241350192_thumb.jpg

 

Alt under streken er søringer. Ovenfor bor trøndere og nordlendinger. (Ja, uansett om de bor i Nordland, Troms eller Finnmark)

 

Vestlendinger tar jeg ikke med i betraktingen siden bergensere vil ha en egen stat.

 

Slik er vårt land! :)

 

da kan jeg likegodt kalle alle fra Harstad og nordover for eskimoer og alle fra ca Trondheim og sørover for sørlendinger.

hva er galt med å kalle fol for finnmarkinger, tromsværinger, nordlendinger, trøndere ,vestlendinger , bergensere o.s.v ?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...