Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

At ingen av 'vennene' mine gidder å finne på noe med meg, men derimot finne på noe med andre. Og at de som gidder å finne på noe med meg sitter halve landet unna.. Yay, life's a bitch!

 

Kongsvinger?? Synes folka der var kule å henge med, dette var dog litt over ungdomsskolenivå. Skal bortover til sommeren, kan alltids henge da :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Tror noen av dere på den historien her: 6 gutter, 300 vannballonger, en spretter og politiet....

Dagen starter med a jeg hovedpersonen sykler hjemmefra ca. kl 1200, jeg ankommer leke butikken og kjøper 72 vannballonger.. derfra drar jeg til kompisen min hvor 4 andre venter, den 5 kom senere. Vi fyller opp vannballongene og skyter mot butikken som er over veien. Denne typen sprettert kan fåes kjøpt på teknikmagasinet, hjemmesiden er det bare og søke på water så kommer den opp, men tilbake til historien.. da vi hadde skutt 50 stk kom det en svensk man opp og sa han skulle "polis anmelda oss" hvis vi ikke stoppet. så vi stoppet og stakk på butikken og kjøpte brus. 30 min seinere gikk vi til lekebutikken og kjøpte 3x72 vannballonger. Vi fylte opp 60 stk omtrent. (noen sprakk) vi fyrte av 15 til og den 16. ballongen skulle få politiet inn i dette, nevner at jeg ringte lensmannskontoret 2 ganger og spørte om den spretterten var ulovlig. Første gangen la de frekt på. Men vi så at en stor folkemengde samlet seg foran folkets hus fordi det var teater forestilling. Vi la oppi en vann ballong og skjøt men bommet med flere meter, andre dro jeg spretterten lenger bak og den fløy som den aldri har fløyet før. Da den var kanskje 10 meter over bakken ved folkets hus, dalte den ned traff bakruten til en bil og hele ruta knuste! Nei, ikke så liten spiderman flekk ruta ble pulverisert.

Oi, tenkte vi! Hvordan er det mulig? vi delte oss i 2 grupper. den ene gruppen hvor jeg var i stakk til skogs mens den andre tenkte det var trygt etter en stund. så de gikk tilbake og ble tatt av politiet rett utafor døra. jeg vet at de sladret og har lyst til og knuse trynet til han som gjorde det, min gruppe ble ringt og politiet sa at vi måtte komme fort eller så ble det verre.. De konfiskerte spretterten min, så stakk dem etter og ha fått alle navne og slikt. Purkefaene tror faen meg at vi puttet stein i vannballongen, DET ER IKKE SANT! men politiet og damen tror det fortsatt og i dag må vi betale 700kr..... Er den sann eller ikke? Kan en vannbalong knuse en bilrute? Slipp den fra 10m + - og se hva som skjer?...

 

Svar ærlig...

 

Jeg tror..

 

Btw til deg stephen:

Det var jo naboene som sa det, dessuten hadde han svenske duden ringt politiet fra før av og sagt at vi var sekst stykker der..

Mvh Bendik ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...