Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

fussboks = blikkboks.

 

Hallo? Å gi bikkja si firstprice hundemat er det samme som å gi barnet sitt hold-it til alle måltid hver dag året rundt. Ungen synes sikkert det er godt, men det er ikke så veldig sunt.

Tror du virkelig det er forskjell på merkene? Det er jo bare hermetisk avskjær, men reklamen har tydeligvis virket.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det gikk ikke dårlig, neinei. Men likevel, jenter er veldig opp og ned. :dontgetit:

Jeg fant faktisk av det stikk motsatte på fredag, de er veldig like som gutter. Ihvertfall når det kommer til å ta kontakt med det motsatte kjønn :yes: .

 

Ihvertfall den jeg snakket med.

Endret av chokke
Lenke til kommentar

Idioten som kjørte foran meg på moped i sted. Når jeg endelig kom til en lang og oversiktlig strekning som også var nedoverbakke, og la meg ut for å kjøre forbi fant smartingen ut at det var ett godt tidspunkt å øke farten til 75km/t (fra 50) , slik at jeg måtte sakke farten å gi opp (er ikke forsvarlig å kjøre for fort på våt asfalt). Når vi kom ned bakken og det ble uoversiktlig igjen la han seg oppå hvitstripa i 50 km/t. DA var det tydeligvis på tide at jeg skulle få kjøre forbi.

 

For ikke å snakke om traileren som la seg helt inntil ræva mi 100 meter før fotoboksen. Ser ut som jeg kjører forbi da liksom... :nei:

 

Hadde mopedidioten hatt kjørevett hadde han sakket farten og latt meg kjøre forbi i nedoverbakken da jeg hadde sikt og det var forsvarlig.

Lenke til kommentar
Syklister på veiene er HAT! Fy søren... Og minst like irriterende er folk som ikke klarer å få i gang bilene sine etter å ha stoppet på rødt. Jeg har sagt det før , men det må gjentas... hvor vanskelig er det å komme tilbake i fart etter å ha stoppet....?

 

Sleng på de komplette idiotene som tror blinklys er til pynt, så er vi i boks! :grumpy:

Lenke til kommentar

Må bare få ut dette.

 

Hva faen trur dere blinklyset er til?. og er det så jævla vanskelig å holde fartsgrensa på åpne trygge veier? ber dere ikke om å kjøre 1km/t engang over men ligg nå faen ikke i 50 i 80 sona når føre og alt er helt fint!.

 

blir så jævla sur når jeg kommer forseint til skolen osv fordi en eller annen balle ligger laangt under fartsgrensa.

 

Og til alle dere jævler som sykler midt i veien når det ikke er en eneste person på det gigantiske fortauet ved siden av, brenn!!.

Jeg driter i at dere har like mye rett som biler til å sykle på veien, men når dere lager kø og bare skaper problemer der dere kommer i den mest homofile drakta som finns syns jeg dere kan sykle vannrett inn i hælvete med det samme.

Lenke til kommentar

Irriterer meg at jeg har vært så jævla distre den siste uka

Glemte jakken på skolen,

 

tok feil buss(den bussen jeg egentlig skal ta kommer nesten alltid sist, og det står samme destinasjon foran på begge, men selvfølgelig så kom den jeg skulle ta, først denne gangen, og jeg glemte å spørre hvor bussen jeg gikk på skulle),

 

gikk inn i feil klasserom og satt meg der litt (var kjemi jeg altså ikke hadde, men siden jeg har fysikk med dem som gikk der så var det ingen som reagerte, jeg ventet ca et minutt før jeg spurte om vi hadde vikar).

 

Jævlig flaut og irriterende.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...