Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
At man-u vant Champions league og premier league...

 

Edit: Folk som kødder ringer med skjult nummer...

Marit?

 

Youtube-filmer lagd med Windows Moviemaker som suger vaffel, gjerne med 3 forskjellige klipp i løpet av den ti minutter lange seansen, men som jeg samtidig bare se fordi jeg tror filmen er bra, men den viser seg å ikke være bra, men er den ikke bra midt i, så tenker jeg at den sikkert blir bra på slutten, men på slutten er den fortsatt ikke bra, og da blir jeg dårlig.

Ey. Jeg var på omvisning på Media på den lokale vgs'en. De hadde filmer laget med WMM.

 

Skjønner ikke hvordan de kan se seg fornøyd med det programmet, på vår lokale VGS skal de bruke Final Cut. (Ryktene sier også at skolen har 10-12 videokameraer til 25000 kroner hver, samt et dyrt lyd- og filmstudio. Og ubrukelige lærere.) Uansett var det skjulte poenget mitt at dårlige filmer ofte blir lagd med WMM.

Nettopp. Det var poenget mitt. Det sier bare om litt av nivået på skolen når elevene på Media bruker WMM.

Lenke til kommentar
Alle 13-åringene på Kopforum som quoter et langt innlegg, og skriver "enig" etterpå.

Jeg leste nettopp i en tråd her på forumet (riktignok i OT-baren, men uansett kan man jo prøve å oppføre seg som folk) der en ung bruker quotet innlegget rett over, som inneholdt et bilde, bare for å si at det var kult. Synes sånt er dårlig folkeskikk, men jeg er kanskje bortskjemt etter å ha vært på dette forumet i flere år. Folk kan jo stort sett å oppføre seg her inne. :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...