Gå til innhold

Den Store paintball tråden.


Anbefalte innlegg

Det at markøren hørtes ut som den var full auto er normalt på sear-tripper markører. (Tippmann)

Det skjer når det ikke er nok lufttrykk til å få bolten låst i bakre stilling.

 

Løsnet regulatoren fra tanken, eller var det ca i midten av regulatoren?

Hvis regulatoren løsnet fra tanken ville jeg tatt kontakt med nettbutikken. (Game-On?)

Hvis det var ca på midten så kan du fikse det selv ganske enkelt. (men ta kontakt med nettbutikken først bare for sikkerhetskyld.)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er en tippmann ja 98c er det vell.

Jeg trur det var helt i starten av regulatoren som du kaller det. Men jeg testa nå å skru på den men nå satt den bom fast. Så er ikke sikker på det lengere heller.

Kjøpte den på paintball24

 

Tenkte kanskje jeg skulle dra ned til army shop (trondhiem) og spørre om hjelp i dag eller i morgen, er det dumt eller?

 

Jeg så også en ting til bak bolten er det en svart O-ring som var løs, den bare hang rundt stanga bak bolten.

Endret av Maxiraze
Lenke til kommentar

Det hadde hjulpet om du kunne vist et bildet med tanken.

Jeg kan iallefall prøve å forklare.

Luftsystemer flest består av en flaske/tank og en regulator.

De aller fleste regulatorene består av 2 hoveddeler. Den ene delen er skrudd inn i flasken/tanken, og den andre skrus inn i markøren.

Den delen som skrus inn i markøren kan løsne så lenge du ikke har on/off asa. (Delen du skrur tanken på markøren.)

Denne delen er skrudd fast i regulatoren, og sikret med 1 eller flere små settskruer. Det du bør gjøre, er å tømme tanken helt for luft, løsne settskruen(e). Skru av den ytterste delen av regulatoren, rengjøre, se over oringen(e), smøre oringen(e) skru på plass igjen den ytterste delen av regulatoren og stramme så hardt du klarer. Så skrur du inn settskruen(e) igjen. Ha gjerne på litt blå locktite.

 

OBS! Pass på å ikke ha noe form for smøring på fyllenippelen. Da høyt trykk (2000psi+) og olje/fett kan eksplodere.

 

Angående den løse oringen på markøren så vet jeg ikke helt hvor den skal være. Du må nesten sjekke manualen.

Oringer har en tendens til å gå istykker eller komme ut av sporet sitt hvis du har for høyt trykk (høy FPS) på markøren.

Lenke til kommentar

IMG_00581.jpg

IMG_00591.jpg

du sa tiligere at jeg kunne ta flaska i vann få å se om det kom ut noen bobler, kan jeg dyppe hele flaska under vann? (er litt luft igjenn når jeg trykker ned nippelen)

 

Jeg skal se om jeg gidder å tukle med sakene eller om jeg drar ned til army butikken, jeg er jo tross alt ingen rørlegger men elektriker lærling :p

 

O-ringen er en Buffer O-ring står det.

 

Btw det var med en O-ring som jeg trur skal settes på løpet eller noe slikt kan det stemme, og er det viktig?

Lenke til kommentar

hehe ja ingen ting :p var der nå og han sa han skulle ha 350kr for det, så jeg droppa :D har hørt før at den karen kan være litt sleip!

For å teste han litt mere spurte jeg han hvor mye han skulle ha for å fylle tanken min med luft, vist jeg skulle gjøre det senere. (en jeg kjenner måtte betale 80kr og en annen 30 kr) Han sa "det tar jeg 100kr for"

Så folkens ikke handle hos Army butikken i Trondheim!

Lenke til kommentar
hehe ja ingen ting :p var der nå og han sa han skulle ha 350kr for det, så jeg droppa :D har hørt før at den karen kan være litt sleip!

For å teste han litt mere spurte jeg han hvor mye han skulle ha for å fylle tanken min med luft, vist jeg skulle gjøre det senere. (en jeg kjenner måtte betale 80kr og en annen 30 kr) Han sa "det tar jeg 100kr for"

Så folkens ikke handle hos Army butikken i Trondheim!

 

Zoran (Armybutikken) er veldig grei hvis du har kjøpt utstyret hos han. Bare si at du fant det du ville ha i den og den nettbutikken til den prisen så matcher han stort sett det=) Mener å huske at han fikser enkle ting gratis og du får fylle luft gratis hvis du har kjøpt tanken hos han, men er ikke helt sikker. 350kr er vel standardprisen hans for å se på ting. Hvem spiller du med i Trondheim forresten? Miljøet er jo ikke så veldig stort.

Lenke til kommentar

Da var NPL#2 Hokksund unnagjort.

Det var sykt varmt denne helgen. Var svett og klam fra lørdags formiddag til sent på søndagen.

Så min første elg på hvei hjemover da. :p

 

Vi fikk en 12. plass med 470 poeng. Er en grei nok plassering det. Ikke så bra som vi håpet på, men det kunne vært verre.

Renegades II kom på 13. plass med 330 poeng. Bra til å være første turnering.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har absolutt ingen erfaring med paintball, men har forsøkt å lese meg opp i denne tråden i tillegg til youtube-videor. Fettern til kjæresten min eier et svært skogsområde og vi er en gjeng som skal begynne å ha det gøy med paintball. Jeg ønsker rett og slett noen markørtips knyttet til woodball(?). Det eneste jeg vet, er at jeg vil bruke luft siden vi har grei tilgang på beholdere og at jeg skal ha en ledning som går fra markør til flaska bak på ryggen. Samt at jeg kan trikse og mikse med løp og ekstrautstyr. Alle tips tas imot, så lenge det er knyttet til woodballing :)

 

Hvilken norsk butikk anbefaler dere btw?

Endret av tjalla
Lenke til kommentar

Du ønsker deg nok en tippman markør, denne er solid og fin til woodsball, pluss den kan oppgraderes til du ser mannen med jåen, gjerne med gunrails m.m.

 

Spørsmålet er hvor mye penger du har planer om å legge i markøren fra dag1, A5 er vel gjerne den tippmann markøren mange anbefaler om du ønsker å bruke litt mer enn det rimeligste (tippman 98).

 

Med beholdere, mener du dykkertanker? Dere må være ops på at disse må kontroleres og godkjennes hvert 5. år, dette er noe brannvesnet kan ta seg av, gjerne ikke den store kostnaden, er med tanke på hvor høyt trykk man gjerne putter på dem, er det verdt det i forhold til sikkerheten.

 

Uansett hvor mye/lite du bruker på markør, bruk 700-800 på maske. Når du løper rundt i skogen ønsker du en maske som ikke dugger, og kanskje en med gult glass for økt kontrast. F.eks empire avatar er å anbefale.

 

Her har du en grei startpakke med A5, eneste du må passe på, er å bestille luft oppgradering, så du ikke får tilsendt co2 tank og setup.

http://www.mamut.net/controls/shop/shops/1...WEB&pid=877

 

Du kan også velge å oppgradere masken der, noe jeg anbefaler som sagt. Vents Avatar koster 700 kroner, og er verdt hver krone. Enkel å vaske, enkelt å skifte glass, kommer med 1 dobbelt klart glass, og en single mørkt glass. + skygge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...