Gå til innhold

Den Store paintball tråden.


Anbefalte innlegg

Det virket jo ganske bra, men for en irriterende sang :!:

Men hvis jeg kjøper meg et kamera til paintball da blir det sikkert ikke brukt så veldig mye.. Så jeg syns 2000kr var veldig mye iforhold til hvor mye det kommer til å bli brukt.

 

Jeg skulle hatt noe til under 1500kr.. Det kommer vel bare til å bli brukt til en del paintball filmer og noen ski filmer..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som sagt, du må nok ut med mer enn 1500 spenn for å få noe som gir deg filmer som er verdt å ta vare på.

 

GoPro hero wide er forsåvidt et billig alternativ for de som ikke ønsker å betale 6k for pov1 (eller 1.5).

 

 

Jeg liker ikke gopro personslig pga størelsen på boksen, men fordelen er ingen ledninger, og da gjerne enklere å feste der man ønsker.

Men til paintball f.eks er det greit med et lite ekstern linse kamera man kan feste f.eks under løpet på markøren, eller ved siden av/undersiden av magasinet.

Lenke til kommentar

Mulig dette temaet er tatt opp tidligere, men...

 

... er det noen av dere som har erfaring med BT Apex - løpene? Har dere testet dette løpets rekkevidde opp mot tippmann flatline?

 

Jeg har hatt en lei tendens til ballsprekk med flatlinen, til tross for oppgraderinger av matesystem, kjøp av god ammo og skikkelig renhold. Jeg anser derfor apex som en grei erstatter.

Lenke til kommentar
Det er 18 års grense på kjøp av Paintball, og derfor skal det være det på utleie også. Så neppe!

 

Nå får du ta det med ro her. Markøren regnes under luft og fjær våpen.

 

Såkalte painballvåpen faller inn under våpenlovens kategori; luft- og fjærvåpen.

Etrter våpenforskriftens § 2-15 kreves politiets tillatelse for å erverve slike våpen, når kaliberet er større enn 4,5 mm.

Painballvåpen (og softgunvåpen) er imidlertid unntatt fra kravet om ervervstillatelse. Her gjelder imidlertid en aldersgrense på 18 år for kjøp.

Denne aldersgrensen innebærer i prinsippet at slike våpen bare kan overlates til personer under 18 år under tiløsyn av voksne.

 

Mvh.

Maqgnar Aukrust.

 

For å quote mail ifra Justisdepartementet.

 

Når det kommer til utleie til de under 18, skal det være en voksen som har ansvaret for sikkerheten.

Jeg har selv vært med å spilt med/mot ungdom/barn ned mot 13-14 år, minste var vel bare 10, men han er sønnen til en kolega som spilte serie før.

Men det gjelder det samme, så lenge ungen kan holde markøren, skjønner at han ikke skal ta av seg masken, og følger anvisningene h*n får, er det per i dag ikke noe regelverk som sier at de ikke kan leie og spille.

 

Så lenge Joonaas har med seg, eller det allerede er en voksen som har ansvaret der han skal spille, er det ikke noe problem for han å være med å leke seg.

Men dette kommer også an på banen/utleier, vet det er de som har 16 års grense, men det er gjerne satt for å slippe å bedrive kontroll av aktiviteten på samme nivå som når du har småunger som spiller.

Lenke til kommentar
Er det noen paintballsteder i Oslo som leier ut til de under 16?

 

 

Dersom du spiller på banene til Oslo Paintball, så skal det ikke være noe problem. Men om du kun skal leie utstyr, vil de nok kreve at en foresatt leier, og lar dere spille.

 

Sjekk ut www.oslopaintball.no

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...