Gå til innhold

Sjekke mail på bærbar med mobiltelefon..


Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt en Dell Inspiron 8200, og har et PCMCIA kort, USB, Lan/modem , Firewire, Trådløst nettverkskort og Infrarød dippedutt!

 

Jeg Ønsker å kunne sjekke mail når jeg er ute og reiser, og ønsker å bruke mobilteleon til dette. Jeg har for øyeblikket kun en Nokia 3330, og den vil nok ikke kunne håndtere dette her.. Hvilken mobil kjøper jeg, og hva trenger jeg for å kunne gjøre dette!?

Noen som har en hvordan gjør man det guide link?

 

Trenger jeg Avansert teknologi?

 

Se http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...46&GrpID=3&s=pl der har de en Cardphone, men jeg er usikker på hva dette er for noe..

Er oppegående på data, men dette er nytt for meg. Teleting til mobil er helt greskt, og jeg trenger hjelp!

 

Noen som kan guide meg?

 

Med vennlig hilsen

Microsoft Certified Systems Engineer, CCNA, CCA, CNA

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nokia card phone D211 funker helt topp, Vær klar over Nokia er dårlig med å komme med nye drivere til produkt som er over 6 mnd. gammel. (som Card phone 2.0 som enda ikke har fått XP drivere).

Kontakt oppratøren din og få et bare data sim kort (koster 50 kr mnd. hos telenor tror andre oppratører har noe tilsvarende) til å sette i Card phonen så slipper du å flytte over sim kortet fra mobilen du ringer med til vanelig.

Personlig ville jeg ha gått for en Ericsson T68 og kjøpt et Bluetooth kort til Pc'en. Ericsson er flinkere med drivere enn Nokia.

Lenke til kommentar

Du kan kjøpe en mobiltelefon med Irda, noe nesten alle mobiltelefoner utenom de billigste ungdomsmodellene har (som f.eks. Nokia 3330). Hvis du har mye penger å kaste bort og synes det er verdt det kan du kjøpe en telefon med Bluetooth og en blåtann adapter til PC'en...

 

Den billigste muligheten er vel å kjøpe en datakabel til Nokia'en din, tror den koster noe rundt 200-250 kr. på Clas Ohlson

 

[ Denne Melding var redigert av: kingkong på 2002-10-07 06:57 ]

Lenke til kommentar

Nokia 6310 eller noe lignende med SoftGSM kabel, Dial-up eller Notes Passtrough. Mye å velge i, men husk å slå av nedlasting av vedlegg når du sjekker mail med mobil.

 

Ville tatt turen til en Tele/kommunikasjons butikk å bedt om en demonstrasjon, så får du nok noen muligherer å velge mellom. :smile:

Lenke til kommentar

En Nokia Cardphone D211 er nok en ideell løsning, men også den dyreste. Fordelen er såklart at du slipper å styre med kabel eller infrarød når du skal koble opp, ulempen er at du ikke kan ringe med den og må ha et eget kort til den hvis du ikke vil holde på og bytte SIM-kort frem og tilbake.

 

Hvis du vil slippe billigere unna ville jeg valgt en Nokia 6310i eller Ericsson T68i. Begge kan bruke både kabel og infrarød, fordelen med kabel er jo at du kan sitte med det på fanget og jobbe. Grunnen til at jeg vil anbefale en av disse er at de har High Speed Data begge to, noe som er den raskeste og billigste løsningen mot en bærbar PC. 6310ien laster ned litt raskere enn T68ien, på sending er de like kjappe. På NetCom spiller det vel ingen rolle, for de har ikke så kjapp HSCSD som Telenor uansett.

Nokia har lengst erfaring med HSCSD, men jeg tror nok T68ien vil fungere ganske problemfritt også.

 

P.S. Du trenger ikke å skru av vedlegg, med høyhastighet er det omtrent like kjapt/tregt som et vanlig modem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...