Gå til innhold

Ny musikk, er lei av alt.


Torjus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Om du er glad i litt tyngre musikk, så er Opeth definitivt et band du bør ta en titt på. Opeth er heilt fantastisk bra gjennomført :love:

6134676[/snapback]

Jepp, må si meg enig i det. Vil du ha en lite heavy smakebit kan du prøve "The Drapery Falls". :)

6134694[/snapback]

 

:thumbup:

 

The Drapery Falls er tung og langsom, og har eit godt "driv". Den er liksom berre vanvittig deilig å høyre på, ingen plutselige overgangar, ingen støy, berre tung og drivande musikk som går an å forsvinne heilt i....

Lenke til kommentar

Norske Ricochets spiller skranglerock og drar fans på det. Chili Peppers er da straight radiorock. Ergo; skru på radioen og la den stå på en time. Tool er ganske særegne, men sjekk A Perfect Circle som noen nevnte over her. Velvet Revolver kan være noe for deg som liker barsk råkk'n'råll.

 

Oooog en liten personlig favoritt; Porcupine Tree.

Endret av jlarsen83
Lenke til kommentar

post-22017-1148127626_thumb.jpg

Jeg vil anbefale System of a Down. Dette bandet har fått mye inspirasjon fra både Rage Against The Machine(Som omtrent er Audioslave med en annen vokalist) og Tool. Stilen er strengt tatt ganske forskjellige fra nevnte band, men holder høy kvalitet. Anbefaler deg å begynne med med albumene Toxicity eller Mesmerize. Selv synes jeg Debuten(System of a Down), Steal This Album! og Hypnotize er best, men mange synes gjerne de er litt rare hvis de ikke er vant til SoaD. Du finner musikkklipp på hjemmesiden deres. (Klikk på en av linkene så kommer du inn på hovedsiden der det er en miniplayer.)

 

Audioslave

post-22017-1148127662_thumb.jpg

Rage Against The Machine. Dette Audioslave før Zack de la Rocha sluttet som vokalist. Helt utrolig bra band, blanding av funk, metall/hardrock og rap. Kombinasjonen høres kanskje ikke så tiltalende ut med det første, men gi debutalbumet deres en sjanse. Dette er heftige saker.Du finner noen klipp her.

 

Red Hot Chili Peppers

post-22017-1148127771_thumb.jpg

Incubus er et annet band som blander rock/metall og funk, litt mer avslappede og ikke så sinte som Rage Against The Machine, men litt mer rocka enn Chili’ene. ’I Wish You Where Here’ er en nydelig sang(med nydelig tekst). Du finner noen korte klipp på denne siden.

 

 

Tool

For det første så kunne du kanskje skaffet det nye albumet deres? :)

 

post-22017-1148128111_thumb.jpg

A Perfect Circle var et prosjekt startet av gitar-tech’n til Tool og vokalisten deres. Tidvis minner lydbildet litt om Tool, men APC har egentlig masse særpreg. Alt i alt så er de nok mer rock og metall sammenlignet med Tool. Når APC debut kom så ble det hyllet som de mest moderne innen rocken... Dette er ting som stinker av nyskapning og kvalitetsrock. Du kan høre på noen av sangene deres her.

 

post-22017-1148128377_thumb.jpg

King Crimson er et 70-talls prog-rock band. Tool påstår selv at de noen ganger føler at de stjeler fra dette bandet(noe som hovedmannen i King Crimson forøvrig aviste fullstendig). Men de har mange likheter med Tool, dette gjelder særlig albumet ’In The Court of the Crimson King” og ”In the Wake of Poseidon”. Førstnevnte har jeg hørt selv og det er bra saker. Sistnevnte har jeg ikke hørt så mye av, men har rykte på seg for å være like bra. Sang klipp finner på denne siden.

 

post-22017-1148128496_thumb.jpg

Dead Soul Tribe er et annet band som kan sies å ha litt Tool-innflytelse, først og fremst på lydbildet. Det virker som at band som har tatt inspirasjon fra Tool også lar seg inspirere av det å prøve å være nyskapende og originale. Dette bandet er intet untak. Musikken er ganske seig og noen av riffene kan gi assosiasjoner til godeste Black Sabbath. Noen sanger finner du her.

 

Ribozyme. Har bare hørt noen klipp av dette bandet. Det lille jeg har hørt kan beskrives som et lettere versjon av Tool. Gjengen kommer fra Norge og de fenger. (Men ikke så mye at jeg har giddet å gå til anskaffelse av plate)

 

Hvis du er veldig åpensinnet så sjekker du ut et band som heter Indukti. De spiller mye instrumentalt men har noen sanger med vokal. Stilen deres er en blanding av Tool og King Crimson. De har bla. fiolin på instrumentlisten sin, ganske sære greier.

 

Kan jo teste litt Drum 'n' bass? Det likte jeg veldig godt..

Siden det er snakk om Drum'n Base så bør du sjekke ut albumet Rossz Csillag Allat Szuletett av Venetian Snares. Det er en blanding av drum'n bass og stryker-musikk. Genial musikk..

 

Muse. :) Er også svært gode live.

Det håper jeg, for de skal jeg se på Quarten.

Har bare albumet Absolution av dem, men det er ikke annet enn fantastisk.

 

Det virker kanskje som jeg tar litt lett på å slenge adjektiver rundt meg, men bandene som jeg nevner er noen av mine favorittband. :)

 

(og nå får du få utnytte av denne posten, den har jeg nemmlig brukt litt tid på. :p)

Endret av TLZ
Lenke til kommentar
Det håper jeg, for de skal jeg se på Quarten.

Har bare albumet Absolution av dem, men det er ikke annet enn fantastisk.

 

Du bør også skaffe deg de to andre, spesielt Origin of Symmetry, da der er noen fantastiske sanger. Tenker spesielt på Citizen Erased. :)

 

EDIT: Kan ikke reise til Quarten da jeg skal til Hellas. Luksusproblem, jeg? :)

Endret av GuardiaN--
Lenke til kommentar

Tusen takk for langt og utfyllende svar TLZ :)

 

Har hørt masse på system of down, liker dem svært godt, men begynner å bli lei av all musikk jeg har hørt på til nå. Jeg blir veldig fort lei av musikk jeg har hørt mye på, hehe.

 

Har testet A Perfect Circle nå, likte de ganske godt. Ligner mye på Tool!

 

Tenkte jeg skulle prøve Rage Against The Machine og Incubus som du nevner, høres ganske bra ut!

 

Takk for svar alle sammen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...