Gå til innhold

Programmer.no og Hardware.no slås sammen


Anbefalte innlegg

Men hvis de klarer å få programmer.no til å fremstå på hw.no i all tydelighet, så er det så vidt jeg kan se bare fordeler hele veien.

6131720[/snapback]

 

slik det ble med overklokking.no?

slik det er realistisk at dette ender opp?

 

du er en liten idealist du, så morro^^

har ikke set slike som deg på en stund.

6131729[/snapback]

 

Skjerp deg og hold deg til en saklig diskusjon..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tør jeg foreslå http://www.hard-og-noen-ganger-litt-software.no?

 

Fra spøk til revolver: Dette var gode nyheter. Syns alltid programmer.no har føltes litt "halvhjertet". Vanskelig å forklare...

 

EDIT: Hvordan vil dette påvirke programmeringsinnholdet? Etter at sourcecode.no ble programmer.no har jo programmeringsstoffet vært tilnærmet ikke-eksisterende :(

Endret av Loomy
Lenke til kommentar

Jeg liker ikke dette. Når vil det, som dere sier, vises artikler om programmer også her på Hw.no. Jeg synes dette blir rotete uifra at programartikler også vil vises på forsiden og det vil kanksje bli for mye informasjon på en gang for andre.

 

Det er kanskje ikke en så stor sak alikevel da det ikke forekommer så mye artikler om programvare, men en sammenslåing er unødvendig fordi Programmer.no allerede hadde en fin funksjon - nemmlig at vi kunne finne softwarerelatert-lesestoff på en side og ellers alt annet som har med software å gjøre. (Virus osv.)

 

Synd at dere måtte gjøre dette, likte den siden. Håper ikke det skjer sånn med Amobil.no og Gamer.no, det vil nok føre til problemer.

Endret av onyX
Lenke til kommentar

Om kvaliteten på programmer-sakene ikke blir dårligere, så ser jeg ingen problemer med det, besøkte uansett begge, da programmer-no var den mest interessante "bi-siden", og dette kan også potensielt føre til mer diskusjon, da man merket tydelig forskjell i formuet på saker som var på hw.no-forsiden og ikke (selv om det naturlig nok er de mest populære sakene fra før som havner der).

 

Ellers hadde det vært interessant å få noe statistikk på hvordan det har gått etter tidligere sammenslåinger, er det færre ok-saker nå eller virker det bare sånn? Det har allerede vært uttalt at det er flere bærbar-saker enn før.

 

AtW

Lenke til kommentar

dette er en dårlig utvikling ligner snart på itpro.no

en samensurium av stasj og komers dritt. unskyld språket men jeg mener at HARDWARE.NO har tapt tereng utfra det det hvar ment som.

nei jeg tror dere taper på sikt slik som diverse andre netsider har gjort.

sier bare en ting KOMERS KOMERS

Lenke til kommentar

dette var bare noe DRITT!

 

alltid når disse sidene blir sammenslått, så går det ut over innholdet.

 

kanskje ikke kvaliteten, men kvanti!

 

det er ikke vits å si at det ikke gjør noe hvis kvaliteten er det samme, men kvanti går ned fra fem til to artikler om dagen!

Lenke til kommentar

Kan ikke akkurat si at jeg liker sammenslåingen av alle sitene til hardware.no.

Er det som er noe av merkevaren til hardware.no, at de har søstersider innenfor et stort spekter. Nå fjernes bare dette mere og mere og det synd imo egentlig. At alt skal igjennom hardware.no :\

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...