Gå til innhold

Sier du gulost eller hvitost?


Even.

Heter det hvitost eller gulost?  

2 040 stemmer

  1. 1. Heter det hvitost eller gulost?

    • Gulost
      982
    • Hvitost/kvitost
      1003
    • Annet...
      54


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ok, er det slik at all ost lages av hvitost? Fant denne artikkelen i Dagbladet, hvor det står:" - To ganger i uka yster vi fersk hvitost av pasteurisert melk. Dette gir myse som kokes til brunost. Jo lengre koketid, jo mørkere ost. Denne har kokt i 13 timer, forklarer Solveig og stapper brun, varm prim i avlange former. Når massen stivner, er varen klar."

Lenke til kommentar

 

Den er jo uansett mer gul en hvit.

6384835[/snapback]

 

Det er jo helt avhengig av hvilken hvitost man snakker om. Noen av dem er hvite som snø, andre gulaktige. Noen er til og med oransje. :)

6385111[/snapback]

 

Nå kommer du aldri til å gi deg, så det er faan ikke noe poeng i å diskutere med deg dotten :p

6385477[/snapback]

 

The truth hurts :whistle:

 

Du regner vel Mozzarella bl.a. som hvitost (evt gulost for de som sier det)?

Er du ikke enig i at osten kommer i hvit, oransje og gul variant?

Lenke til kommentar

 

Den er jo uansett mer gul en hvit.

6384835[/snapback]

 

Det er jo helt avhengig av hvilken hvitost man snakker om. Noen av dem er hvite som snø, andre gulaktige. Noen er til og med oransje. :)

6385111[/snapback]

 

Nå kommer du aldri til å gi deg, så det er faan ikke noe poeng i å diskutere med deg dotten :p

6385477[/snapback]

 

The truth hurts :whistle:

 

Du regner vel Mozzarella bl.a. som hvitost (evt gulost for de som sier det)?

Er du ikke enig i at osten kommer i hvit, oransje og gul variant?

6385539[/snapback]

I følge mitt forrige innlegg, brun også.

Lenke til kommentar
Å dette står hvor ?

6385596[/snapback]

 

Ok, er det slik at all ost lages av hvitost? Fant denne artikkelen i Dagbladet, hvor det står:" -  To ganger i uka yster vi fersk hvitost av pasteurisert melk. Dette gir myse som kokes til brunost. Jo lengre koketid, jo mørkere ost. Denne har kokt i 13 timer, forklarer Solveig og stapper brun, varm prim i avlange former. Når massen stivner, er varen klar."

6385535[/snapback]

 

Et par innlegg over deg ;)

 

Dette sier seg selv også. Se på bildet Dotten postet. Det var av mozzarellaost. Denne er hvit. Du får ikke hvit ost av gul ost. Men du får hvit ost av hvit ost og gul ost av hvit ost.

Endret av The_Fire
Lenke til kommentar
Det er fake, jeg lover deg :p

Gulostiger = ignorante jævler.

6385642[/snapback]

 

Det er hvistostinger som er arrogante. Alle argument for gulost preller av som vann på gåsa, til tross for at det ikke finnes noe som taler for hvitost.

6385656[/snapback]

Ok, gi meg TO gode grunner til at det heter gulost.

Lenke til kommentar
Det er hvistostinger som er arrogante. Alle argument for gulost preller av som vann på gåsa, til tross for at det ikke finnes noe som taler for hvitost.

6385656[/snapback]

Dere har bare ett argumenet.

 

Hva vet du om at brunost er et biprodukt av geitost? link plz.

Lenke til kommentar
Men det er akkurat som geitost og brunost, selv om jeg bruker akkurat de om hverandre.

6129459[/snapback]

 

 

Kanskje litt sent å kommentere dette nå da, men... Hva i all verden er det du snakker om?? Brunost trenger da vel for søren ikke å komme fra geitmelk! Geitost kan være både hvit og brun også, bare så det er sagt... ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...