Gå til innhold

Respons + litt css-hjelp


Anbefalte innlegg

Har nå mekket meg et nytt design til portefølje-siden min. Er ikke ferdig, men jeg vil gjerne ha litt respons på selve oppsettet. Lurer også på hvordan jeg kan kode dette med css. Har tenkt på å bruke "faux collumns" og floate menyen, logoen og tekstfeltet. Men, det går vel ikke ann å floate to elementer under hverandre med samme elementet til venstre. Litt vanskelig å forklare :)

post-35821-1147467714_thumb.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spennende design med store potensialer. Bakgrunnen på menyen ble litt "vill", hva med å prøve med én enkelt farge (for eksempel oransje)? Ikonene på menyen kunne med fordel vært skalert litt ned. Kanskje teksten burde stå under ikonene?

 

Selve logoen blir litt anonym i det hele, og det at den står loddrett hjelper ikke akkurat. Jeg har ingen gode forslag til hvordan, men jeg synes at den burde fremheves bedre.

Lenke til kommentar

Riktig! Den floatingen er ikke noe problem, så det trenger du ikke bekymre deg for! :)

 

Antar at du er kjent med diver, om jeg ikke husker feil? Lag en wrap, flyt "logo"-diven til venstre, og header- og innholdsdiven til høyre... ved å sette en bredde på disse som ikke overgår bredden på wrap'en skulle resten løse seg glatt :) Dersom dette ikke var forståelig, skal jeg prøve å utdype :)

Lenke til kommentar

Og jeg likte den siste best -- utdype? Neida.

 

Synes du har mye bra her. Savner å sette produktet i fokus. Hva kan du levere, liksom?

Hei dette er min portefølje er på en måte noe man har sett tusen ganger før.

 

Jeg ville ha satt ting som nyheter og velkommentekst litt bort og vekk. Kan godt ha det med, dóg ikke gi det så mye oppmerksomhet.

Lenke til kommentar

Har nå kommet meg etter gårsdagen og begynt å jobbe litt med siden igjen. Har:

 

+ Lagt til "siste prosjekt" under velkomstteksten. Det prosjektet som er uthevet med oransje er hover-effekten.

 

+ Fjernet gradienteffekten fra den nederste delen av bakgrunnsbildet. Synes selv at logoen hang litt mer sammen med siden når den var todelt og ikke ensfarget.

 

 

Jeg har ikke funnet på noe lurt med logoen. Har prøvd å ha bokstavene riktig vei med vertikal tekst, men det ble litt...rart. Ellers har jeg prøvd å legge logoen over menyen, men da ble siden veldig smal. Så her er jeg helt åpren for nye ideer.

 

Et bilete:

post-35821-1147899171_thumb.png

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...