Gå til innhold

Vil vi noen gang se Mafia 2?


Anbefalte innlegg

SPOILER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For dere som har rundet Mafia, så vet dere hva som skjer. Tommy blir drept. Jeg kan derfor vanskelig se hvordan de kan lage en oppfølger til spillet, som etter min mening er et av tidenes beste. Jeg skulle så veldig gjerne sett at en oppfølger ble laget, og hadde et lite håp mot slutten. Men så kom sluttscenen, og jeg ble nesten lei meg. Var det ikke et veldig dumt valg å la hovedpersonen dø? Det gav selvsagt hele spillet en helt ny twist, i forhold til alle spill og filmer som ender godt, men rent strategisk fra Illusion Softwork sin side, var det vel ikke så smart. Bare en liten tanke.

 

<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: TST på 2002-10-08 09:38 ]</font>

 

<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: jc-g på 2002-10-08 23:23 ]</font>

 

[ Denne Melding var redigert av: Jc-g på 2002-10-08 23:24 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så langt jeg husker hadde Tommy grått hår når han ble skutt. Dvs at han har rukket å bli gammel. Dermed kan de legge en eventuell oppfølger mellom der oppdragene i nr 1 slutter og du blir skutt på slutten. En annen mulighet for en oppfølger er at du er en ny fyr med i gjengen til Salieri, som nå skal finne Tommy og likvidere han. Eller hva om du tar rollen som datteren til Tommy, som begir seg ut på et vendetta :grin:. Men de har begrenset seg litt ved å drepe Tommy, det kan man trygt si.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-05 12:58, skrev Hittman:

Eller hva om du tar rollen som datteren til Tommy, som begir seg ut på et vendetta
:grin:
.


 

hehe.. det hadde vært fett.

 

men ang. det faktum at han er gammel. I sluttfilmen får vi vite at han de siste årene på, og det var definitivt ikke gangster-virksomhet.

 

Det hadde vært enormt bra hvis de laget en story rundt en av de karene som dreper Tommy. Det ville vært en tøff oppfølger.

Lenke til kommentar

nå rundet jeg spillet i helgen, så denne 'spoileren' visste jeg.

 

ja, Tommy såg ut til å vere en veldig gammel mann, så jeg vil tro at der er rom for en oppfølger.

likte den med at datteren tar en vendetta for å hevne Tommy's død, artig vri som jeg tror vil fungere :smile:

 

 

[offtopic]

noen som har klart hele Freeride Extreme?

 

første oppdraget var litt vel vanskelig, å drepe Speedy Gonzales.. mannen springer jo i 120+!

prøvde flere ganger å følge etter han i bil, men det var klin umulig, så jeg prøvde en ny vri.

jeg gikk så nær jeg kunne før han startet å springe, og så skøyt jeg han flere ganger fra avstand med 1911'n i hodet, så startet han å springe og jeg _tror_ han ble overkjørt av en trikk, for når jeg nådde tak i han igjen så låg han død på ett trikkespor... :wink:

 

har fått en svart taxi, maks hastighet på 250kmt. konge!

 

noen som vet hva hoppet som er i enden av veien fra oakwood (kjører rett fram fra oakwood, i enden av gaten mot central island) er der ett gigantisk hopp.

lekt meg litt med det og taxi'en og hoppe over.. må ha minst 160+ for å hele tatt nå land igjen :wink:

 

er det ett oppdrag som har noe med hoppet å gjøre, eller er det der bare for å være der?

[/offtopic]

Lenke til kommentar

LOL vel jeg gikk i fella selv en gang. Visste ikke hva "spoiler" betydde, lærte det "the hard way". Det er helt flott når folk skriver i topic at det er en spoiler inkludert, dog. Mye verre med idiotene som poster avslørende detaljer uten noen form for varsel på forhånd. De er lett å mislike :smile:

 

Sorry for en noe sur tone btw. Fant ett virus og 2 backdoors på maskina mi i dag.. format og reinstall + et par timer med å finne tilbake til den "gamle formen", nå med lydproblemer igjen. Som jeg hater det. Joda, man har program for å gjøre backup, men bare 1 HD. Og man putter liksom ikke en 80GB HD på en CD-r :grin: (ennå)

Lenke til kommentar

Jammen folkens da!!! Her følges jo alle kunstens regler på å røpe noe "hemmelig" i et spill..fyren merker tilogmed topicen med ***************SPOILER*********************

i tillegg til i selve mailteksten.

 

Som vil si at ALLE som ikke er ferdig med spillet bare kan gi f... i å åpne tråden. Ikke bli sure på han hvertfall! Det er som å sitte og glo på en hel pornofilm på tv1000, for så å skrive et rasende innlegg til avisen om hvor moralsk forkastelig det er at sånt svineri kommer inn i deres stue.

Det finnes en av-knapp på tv'n, og det GÅR faktisk an å ta slike advarsler på alvor og la vær og åpne tråden. *SPOILER* brukes overalt på nettet når man ikke vil at folk som ikke har sett filmen/spilt hele spillet skal åpne tråden. Når da folk likevel gjør det, må de hvertfall ikke begynne å syte over at de ikke fulgte advarselen. Hjelpemeg.

 

Kan dra frem uendelig mange lignelser for menneskers dumskap når det gjelder dette..f.eks.

Det står en DIGER rød knapp på et hus. Det står et skilt med DONT PRESS THIS BUTTON over den.

En fyr trykker på knappen. Da kommer en ambolt ramlende i hodet på ham. Hvem skal stilles ansvarlig? den som faktisk merka knappen med en diger advarsel? eller den som var så dum at han trykte på den likevel? Tenk dere om før dere klager..bare måtte få det ut :smile:

 

_________________

----

"Gjort er gjort og spist er spist" sa elgen i Hakkebakkeskogen under våpenhvilemøtet mellom Mikkel Rev og de andre dyra. >www.dragonforce.com/sound.html < ! Metalium ruler også. :evil:

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Bitex på 2002-10-07 15:18 ]

Lenke til kommentar

Ok, det ser ut som om det er på tide å spikre noen fast til bordet her. I utgangspunktet kom jeg med et forholdsvis seriøst spørsmål til forsamlingen, og resultatet blir at man får en haug med pepper tilbake om at man har avslørt hele plottet i spillet. Gud bedre!! For det første merket jeg hele innlegget med spoiler, og for det andre begynner jeg seriøst å lure på hvor gamle dere er, evt. når dere droppet ut fra skolen. Dette er ikke annet enn talentløst!

 

Jeg takker personen over, for mange usedvanlig gode poenger. Det er ikke annet å si at dere fortjener MOLBOPRISEN 2002, hvis dere klarte å ødelegge Mafia pga. dette innlegget.

 

Jeg håper med dette at diskusjonen om spoileren er lagt død, og at dere kun svarer hvis dere har noe fornuftig å si om temaet, nemlig: VIL VI NOEN GANG SE MAFIA 2?

 

Til dere andre, sjekk signaturen min, og ta det for all del dønn seriøst. Det vil bli en bedre verden, jeg lover...

 

_________________

Stupid people should not reproduce.

 

[ Denne Melding var redigert av: Jc-g på 2002-10-07 19:48 ]

Lenke til kommentar

Herregud for noen neper som er på dette forumet.

 

Det står jo for f SPOILER i topic'en, og SPOILER øverst i innlegget etterfulgt av en haug med blanke linjer før selve innlegget kommer. Dette er helt eksemplarisk gjort og kan på ingen måte misforståes.

 

Hjelpe meg - jeg får helt vondt her jeg sitter.

 

Idioter.

 

Edit: Byttet ut en bøtte med skjellsord med 'idioter istedet' :smile:

 

[ Denne Melding var redigert av: Gabriel_X på 2002-10-07 22:25 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-07 22:22, skrev Gabriel_X:

Dette er helt eksemplarisk gjort og kan på ingen måte misforståes.


 

Riktig. Flink trådstarter!

 

Det hadde vært gøy å ROTe-13 spoileren, sånn å pur f. :wink:

 

Quote:


Edit: Byttet ut en bøtte med skjellsord med 'idioter istedet' :smile:


 

Veldig snilt. :smile:

 

Og så på topic: Jeg gleder meg som en hund til å spille Mafia, og en 2er er vel ikke å forakte (eller tvile på at kommer).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...