Gå til innhold

Kutaragi: "PS3 is 'too cheap'"


Anbefalte innlegg

1.videosamtale på 360? hmm hørte man skulle kunde sende bilder mens man chattet men video?.. jeg krever bevis!

6213968[/snapback]

Se her: http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EE...FAlZTroRRCy.php

Filmet av en som spillte UNO på xbox live. Den katten bevger seg. Så videosamtaler er nok ikke langt unna. Spesielt ikke siden MSN messenger også skal implementeres på XBOX 360.

6220164[/snapback]

 

(Camera tester Maestro1 had the camera turned on but -- in what was surely an attempt to psych-out his opponent -- had the camera directed not at himself but at his dog.)

 

hvilken katt? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
å? Så ut som en katt :p

6220310[/snapback]

Nei. Det så ut som en hund. :p

Folkens... Hva er denne linux greia.

Man vil jo ikke kunne installere hvilken som helst linux distro på PS3en. Skjønner ikke hvorfor alle legger frem linux som en positiv ting. Det som er naturlig er vel bare at OSet på PS3en kjører på en linux kjerne. Det vil jo ikke ha en dritt å si. Vi får fremdeles kun kjøre det Sony lar oss kjøre.

Lenke til kommentar

hehe, snål hund hverfall ;P

 

 

Anyway, Linux ja. Hadde det vært tilfelle at man kunne kjørt all slags homebrew software på PS3 - hadde det vært den ultimate maskinen. Men når det ikke er mulig blir det jo litt krampeaktig å legge inn linux, synes jeg.

 

Og når folk rakker ned på XBOX 360 hele tiden, glemmer de alltid live anywhere!

Lenke til kommentar
Og når folk rakker ned på XBOX 360 hele tiden, glemmer de alltid live anywhere!

6220409[/snapback]

Det er toppen av inovativitet, eller hva nå det het. Gleder meg som en unge til å kjøpe meg Vista, en mobil med Windows Mobile, og koble til X360en min :D

 

Bare håper dette gjelder Norge etterhvert også. Skal til USA med tiden, men før den tid.

Lenke til kommentar

Jeg tror Sony er litt ustø nå fordi denne gangen har de konkurrenter. De har ikke bare konkurrenter, men de har gode konkurrenter. PS2 hadde "ingen" konkurrenter, forstå meg rett, men PS3 har til de grader det.

 

Det er ikke gitt at PS3 vil dominere markedet, uansett hva noen måtte mene. Dette siden Wii og 360 er produkter på samme hylle som PS3.

 

Jeg tror at jo før Sony innser det dess bedre er det for dem. Da kan vi også få en mer ærlig og interessant konsollkrig, blottet for løgn og idiotiske utsagn.

Lenke til kommentar

Ai, da er vi uansett avhengig av hva Sony tillatter oss å bruke den til da... Ser ikke det skal føre til noe bedre muligheter enn hva vi dag har på X360, kanskje litt mindre format diktering, men ikke godt å si det heller.

 

De som nevner flere muligheter enn hva som er mulig på X360, hvilke andre eller flere muligheter mener dere? Med transcode er alle formater tilgjengelig via MCE, med Vista trenger forsvinner den begrensinga som i dag er med XP, men krever uansett en oppdatering av operativsystemet...

Lenke til kommentar

For meg virker det som om Sony alltid skal gape over lit meir enn de klarere, se på PSP. Er jo til syvende og sist blitt ein allt mulig boks. Den ligger jo glatt i skyggen til DS. Sony Mangler fokus rett og slett trur eg. ;)

 

Men det blir spennede å se!

Lenke til kommentar

Sant det, men har aldri fått inntrykk av at folk flest er interessert i en alt mulig håndholdt boks. Å se en film, etc er ikke noe som tiltaler så veldig mange, håndholdt DVD slo vel heller aldri helt an...

 

På en stasjonær plattform tror jeg interessen for alt mulig boks er større, salget og mengden av HTPC eller mediabokser er vel fremdels økende og å tilby spillplattform med tilsvarende mediaegenskaper (unntatt tv-opptak) er kanskje ingen dum idè.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...