Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Spyware-problemer, hjelp meg


Anbefalte innlegg

Jeg har et lite problem med spyware. Jeg vet hva den heter, hvor den ligger, hva den heter i oppgavebehandlinga, men den vil ikke bort. Den heter dcomcfg.exe, kanskje noen har vært borti den før? Uansett... Jeg kan trykke Avslutt prosess, men den er der med en gang igjen. Jeg kan ikke slette den fra der den ligger på C:\ disken, for den er i bruk :( Jeg kan ikke fjerne den fra oppstartslista med et Startup-program (et program som hjelper meg med å bestemme hva som skal starte med en gang jeg skrur på PC'n liksom). Jeg har prøvd flere "spyware-fjerne-program" (gratis riktig nok) men ingen har funket så langt. Noen som har en anelse om hva jeg kan gjøre?

 

ultRAW

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har lasta ned ad-aware og kjørt en scan. Ad-aware fant ikke engang fila, men jeg har et annet program som klarte å finne den. Likevel er den der. Jeg leste også den linken du la ved. Det med å fjerne programmer i oppstarten har jeg prøvd, men den sleipe lille luringen er der fordi om jeg "nekter" den å starte. Har fortsatt noen triks som jeg skal prøve ut, men den er ikke borte enda.

Lenke til kommentar

Mulig det kan hjelpe dersom du skrur av systemgjenoppretting, og går inn i regedit. Der sletter du henvisninger til fila du vil bli kvitt. For å hindre den i å starte kan du prøve å slette henvisningen i:

 

HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - Microsoft - Windows - CurrentVersion - Run

 

Dette gjøres på eget ansvar. Ting kan gå galt når man rydder i registeret

Lenke til kommentar

to "amatør metoder"

 

du kan prøve programmet killbox.exe for å slette fila :dontgetit:

 

ellers kan du du velge å trykk avslutte prosesstre, og ikke bare prosess i oppgavebehandling ruta, er du rask kan du klare å slette den før den starter igjen

Lenke til kommentar

Jeg starta windows i sikkerhets modus. Da fikk jeg sletta alt som var av fila. Jeg kjørte også full system scan i sikkerhets modus (med ad-aware og et annet lignende program). Dette ser ut til å ha virket, ser ingen tegn til fila nå mer :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...