Gå til innhold

TES: King of Worms - erfaringer *spoiler*


Anbefalte innlegg

Noen andre her som har beseiret King of Worms? Synes dere det var vanskelig? Jeg mener nemlig jeg leste et sted at det var en som hadde slitt skikkelig med å beseire han, men jeg kan ikke skjønne det nå etter at jeg tok, det var jo bare for lett. Et par destruction spells og et par kutt med Umbraen så lå han der. Og btw, hva gjør staffet hans (reanimate)?

 

EDIT: Leif

Endret av ArneMaiden
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det er vel ikke alle som er utstyrt med Umbra når de møter ham... ;)

 

Det betyr at du er level 20+, antar jeg, og tross levelsystemet i Oblivion blir ting litt enklere etterhvert.

 

Geir :)

6058124[/snapback]

 

Okey, er level 30, tror jeg.... Enig med at det blir enklere etterhvert, etter jeg ble master of destruction virker alt veldig lett.

Lenke til kommentar

Jeg slet heller ikke. Jeg var Level 18 og brukte et Glass Longsword. Det hele var litt rart, for jeg hadde lest et sted at han var dritvanskelig, og jeg slo til ham en gang også mistet han ikke noe liv nesten. Da tenkte jeg at: "æsj, det var sant at han var vanskelig..". Men jeg slo til han en gang til og da hadde han nesten ikke noe liv igjen. Et slag til med sverdet var nok til at han lå død. Det skjedde så fort at jeg bare "hææ?!". Det er vel forskjellig fra karakter til karakter. Jeg spilte også på middels vanskelighetsgrad da, har alltid gjort det.

Endret av Trouble
Lenke til kommentar

Jeg tok ham også på ca. level 8-9 tror jeg, og hadde Umbra, men brukte et annet sverd: "Chorrol" eller noe slikt. King of Worms var lett i forhold til Umbra-kjerringa, henne løp jeg fra og fikk henne til å følge meg inn i byen. Der løp jeg i sirkel rundt fontenen mens et kobbel av vakter gjorde kål på henne,hehe

Lenke til kommentar

Hugsar ikkje kva nivå eg tok han på, trur det var ganske høgt. Han var enkel, som det meste andre eg har møtt. Veldig liten spoiler:Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

Det einaste eg har slite bittelitt med so langt var nokon spøkelse i magikarlauget i Bruma.

Meiner at denne karen burde vere umogleg å ta på lågare nivå, og svært vanskeleg på alt anna enn svært høge nivå. Han skal jo trass alt vere ein av dei legendariske erkefiendane til Tamriel. Det blir eit lite antiklimaks å oppdage at han ikkje er stort vanskelegare enn ein vanleg minotaur-lord.

 

Kay

Lenke til kommentar

Det er noen som opplever en bug med denne questen, inkludert meg. Det nyttet ikke å treffe ham med verken våpen eller spells, alt gikk rett gjennom ham som om han ikke var der.

 

Jeg visste ikke om denne buggen før etterpå da jeg leste om den, så jeg trodde dette var ment å være sånn. Så jeg lurte ham ut i vannet og inn i tunellen, der han druknet... :)

Endret av Nopileo
Lenke til kommentar

Belønningen du får er jo helt konge!

 

Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

King of worms staven som la deg gjennopleve døde for 30 sekunder. Bruker den overalt nu. Denne staven gjorde det til en lek å drepe alle Mythic Dawn tilhengere i denne hulen der du skal hente ammuletten til kongen. Jeg snikmyrdet en av dem, gjennopllevde ham raskt og så drepte han 2-3 av sine egne, jeg ruslet bare etter med staven og gjennopplevde alle de han hadde drept og så for de også avgårde og gikk løs på sine egne. Mwuhahahahah! Du kan bare sette deg på en stol og se hvor de dreper hverandre:-)[/

 

 

 

Helt helt konge!!

 

Anbefales på det varmeste.

 

Var forresten opp i level 30 da jeg kom til ham, og hadde masse magi (500). Kverket han med en egen spell "Dropp dead" som innebaerer 60 poeng shock damage og 100% weakness to magic samt paralyse for 10 sekunder:-) on touch.

 

Jeg rørte bare ham litt så stod han stille i 10 sekunder mens livet ebbet ut. Så datt han om med bare en milimeter liv igjen. Idet han skulle reise seg fikk han en over skolten med goldbrand sverdet. :tease:

Endret av Watchtower
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...