Gå til innhold

Coldplay er best


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Liker alle tre albumene veldig godt, samma faen om jeg mister litt av kreden min  :w00t:  Deilig / avslappende musikk å høre på.

6034806[/snapback]

 

jah syns det selv og hehe. syns nesten alt de har kommet med er bra og. ikke mange som har det slik og så kommer de med noe nytt ofte. eller litt ofte da :!:

Lenke til kommentar

de har blitt dårligere for hvert album. parachutes var rimelig bra, a rush of blood var også fullt hørbart, mens x&y var bare gørrkjedelig, ensformig pop fullstendig blottet for dybde. det er kanskje prisen de betalte for det sinnsyke kommersielle gjennombruddet de fikk...jeg (og sikkert mange andre) ble skuffet, men musikken nådde tross alt ut til mange nye lyttere (topp20-slavene, for eksempel..).

for de som har lyst til å sammenligne radiohead og coldplay, er dette den viktigste forskjellen; etter to suksessfulle indierock/gitarbaserte album, lagde coldplay et lavmåls popalbum om overfladiske hverdagstemaer, som gikk til topps på vg-lista. radiohead lagde på sin side et utilgjengelig, progressivt og hypnotisk elektronika-album (kid a) som omhandlet (blant annet) frykt for fremtiden og menneskekloning. jeg vet hvilket av dem jeg foretrekker :]

 

forøvrig likte jeg coldplay veldig godt før, de var lenge et av mine yndlingsband. nå har jeg gått ganske kraftig lei, og hører knapt nok på dem lenger. det er tross alt begrenset hvor lang levetid et band med kun to hørbare album har.

Endret av Sondre^^
Lenke til kommentar
Synes de høres ut som en enda kjedeligere utgave av U2 (som også er kjent for å være den hellige gral av kjedsommelighet).

6035230[/snapback]

 

110% enig.... Jeg slår over på en annen kanal når "Chris Martin band" spiller ett eller annet.

 

Til dere coldplay-fans:

1. Er det bare meg, eller er Chris Martin den mest selvopptatte fyren i verden? (kanskje etter Bono fra nevnte U2.... de "world-for-peace-and-eat-dinner-with-the-president" faller ikke jeg for.)

2. Egentlig samme spørsmål, bare litt omformulert: Ville dere kjent igjen noen av de andre medlemmene av Coldplay om dere så dem på TV, gaten osv... UTEN at Chris Martin var tilstede?

Lenke til kommentar

^Er nesten helt sikker på at 95 % av Coldplay sine "fans" ikke ville kjent igjen resten av gruppen uten Chris Martin.

 

Når det gjelder mitt forhold til Coldplay hørte jeg mye på det første albumet i sin tid. Hadde flere gode sanger som Don't Panic og Trouble. Andre albumet kjøpte jeg ikke. Hadde tenkt til å kjøpe det når X&Y når det kom ut, men etter en gjennomlytting mistet jeg lysten til å kjøpe det. For X&Y ga meg rett og slett ingen ting. Eneste sangen det går an å høre gjennom på X&Y er Low spør meg.

Lenke til kommentar
hehe LOL jah de har kommet med en del ikke like bra som det første de kom med men syns de er best i sin sjanger

6039485[/snapback]

 

Da synes jeg du skal begrunne det, ellers er det vel liten vits med denne tråden?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...