tjalla Skrevet 29. april 2006 Del Skrevet 29. april 2006 Veldig lett. Du har lagd den nå men uansett... Svak varme Røre mye Vente til "tyrkersafta" er under 60 grader sånn at spriten ikke fordamper Lag tyrker når man er edru. Blir bedre når man bruker litt tid på det Lenke til kommentar
ModdeRusk Skrevet 29. april 2006 Del Skrevet 29. april 2006 Uansvarlig gjort av faren din, Nstin. 60% er for sterkt for den svake kroppen din Du roper jo på æljen hver gang.. 6010584[/snapback] Pøh! Du vet like godt som meg Chris at jeg er mye bedre en deg i alt Og at kroppen min er lagd av stål, og at jeg har ropt på elgen 1 eneste gang! Etter at jeg styrta 8 pils, drakk en flaske med fisherman og at fikk en munnfull med salt i kjeften. Som du så fint toppet med å hele salt i hodet på meg mens jeg skylte ut salt fra kjeften 6010633[/snapback] Ikke skryt a.. hehe Nå blir'e snart tyrker på meg også.. Drekka i moooorgen *Håpe på fint vær* Lenke til kommentar
ModdeRusk Skrevet 2. mai 2006 Del Skrevet 2. mai 2006 Da var natt til 1. mai overstått... Den tyrkeren gjorde susen Lenke til kommentar
anon12234 Skrevet 2. mai 2006 Del Skrevet 2. mai 2006 (endret) lagde selv tyrker av en 1.5 liter 85% her forleden, tror det skal holde i et par dager natt til 1. havnet for min del i roping på elgen klokken 8 om morgenen. dog ikke takket være sterk tyrker. heller spekeskinke, karsk og vannpipe på nash Endret 2. mai 2006 av Henrik2k Lenke til kommentar
Sir Zu Zwat Skrevet 26. desember 2006 Del Skrevet 26. desember 2006 Gjenoppliver tråden! Hvis man har god tid og vil ha en veldig, veldig god tyrker. Er det ikke da bedre å knuse 2-3 poser tyrkisk pepper og legge det i sprit til alt er oppløst? Tenkte bruke følgende oppskrift 70 cl 60% 2-3 poser a 150 gr Tyrkisk Pepper 1 boks Hockeypulver /OMartin Lenke til kommentar
raid2 Skrevet 26. desember 2006 Del Skrevet 26. desember 2006 Jeg kjører: 1 sånn vanlig pose tyrkisk pepper, smeltes i en liten kjele og blandes med litt under en halvliter med 40%+ Legges deretter i frysern i en halvtime-time Men det er best å smake underveis, og heller bare tilsette ekstra tyrkisk pepper hvis det smaker litt for svakt Det med hockeypulver har jeg ikke prøvd, kanskje jeg skal blande sammen alt mulig lakris-greier til nyttårsaften Lenke til kommentar
Nstin Skrevet 26. desember 2006 Forfatter Del Skrevet 26. desember 2006 Gjenoppliver tråden! Hvis man har god tid og vil ha en veldig, veldig god tyrker. Er det ikke da bedre å knuse 2-3 poser tyrkisk pepper og legge det i sprit til alt er oppløst? Tenkte bruke følgende oppskrift 70 cl 60% 2-3 poser a 150 gr Tyrkisk Pepper 1 boks Hockeypulver /OMartin 7580436[/snapback] Gjør sånn som jeg gjorde. Bare brukt litt mindre tyrkisk pepper. ca 2.7 poser Lenke til kommentar
Sir Zu Zwat Skrevet 26. desember 2006 Del Skrevet 26. desember 2006 Med hvor mye vann? Liker ikke at prosenten går så mye ned. Lenke til kommentar
Nstin Skrevet 26. desember 2006 Forfatter Del Skrevet 26. desember 2006 Med hvor mye vann? Liker ikke at prosenten går så mye ned. 7581762[/snapback] Til det dekker alt når du har det i kjelen. Samme om du mister litt av prosenten da. Da er det bare å drikke mer. Lenke til kommentar
Sir Zu Zwat Skrevet 26. desember 2006 Del Skrevet 26. desember 2006 Så det er på den måten man får en best mulig tyrker? Lenke til kommentar
Nstin Skrevet 26. desember 2006 Forfatter Del Skrevet 26. desember 2006 Jeg synes det ble helt utrolig godt, måtte passe på å ikke drikke for fort. Siden det var så godt. Bare et tips: Hel det oppi en tett flaske. Min var ødelagt, jeg visste ikke det. Men det ble mye klin av det. Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 26. desember 2006 Del Skrevet 26. desember 2006 Jeg var på polet med fattern i stad og fikk kjøpt meg en helflaske med rein 60%. 6009441[/snapback] Brudd på norsk alkohollovgiving og tråden stenges. Trådstarter har registrert fødselsdato her i huset som tilsier under 20 år. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg