Gå til innhold

Modem..


skads

Anbefalte innlegg

Jeg vurderer å kjöpe med en bärbar fra Dell, som jeg bla. skal bruke på internett via breddbåndet hjemme. På Dell sine sider står det at maskinen må ha modem for å surfe! Stemmer dette når jeg ikke skal kobble meg gjennom breddbånd, evt. ISDN?

 

 

TRond.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For å surfe på ISDN må du ha ISDN modem (64k ~ 128k).

Skal du bruke vanlige telefonlinjer (analog) bruker du et analogt modem (9.6 ~ 56k).

For bredbåndsoppkobling trenger du bare nettverkskort(-kontakt).

 

Så hvis du vil surfe med ISDN trenger du noe ekstra, vanligvis et PCMCIA ISDN modem (eller USB) ellers duger det å få et analogt modem, hvis du har tilgang til slike linjer.

Lenke til kommentar

Heisann,

 

Ved bredbånd trenger du en nettverkskontakt, standard rj45 plug, noe 99% av alle maskiner solgt i dag har. Nesten like mange maskiner har modem internt i maskinen, mens isdn ikke er så mye brukt utenfor useuropa, så derfor kommer få maskiner med dette internt.

 

ISDN pcmcia kort er nesten gått ut av produksjon enkelte steder etter at en av de større levrandørene for brikker til disse stoppet opp med sin produksjon. Heldigvis gjelder dette ikke brikken som sitter i USB varianten enda.

 

"må ha modem for å surfe internet" svaret er vel nei, men det er veldig greit den dagen du sitter et annet sted enn der hvor du har tilgang på bredbånd.

 

~Cral

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...