Gå til innhold

TES: Mods i Oblivion, en oversikt!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, hadde vært genialt og kunne få eierskap over hester. Min Khajiit tyv har hestestjeling som favorittmåte og reise på. Jeg har oppdaget at hestene til de patruljerende vaktene mellom byene er mest trofaste - de er de eneste som faktisk blir stående om man hopper av hesten for å angripe noen.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg vet ikke om denne er nevnt et sted på de 26 sidene her, men jeg vil sterkt anbefale en mod for en stealth/thief-karakter som jeg nettopp har begynt på.

 

Thievery in the Imperial City

 

Fra beskrivelsen:

 

"Thievery in the Imperial City

 

Not all merchants in the Imperial City are through and through honest. Derrien Venoit runs the Discount Merchandise in the market district; not only has he no qualms about buying stolen goods, the thieves in the Imperial City know that Derrien even gives tips about where to find worthwhile loot.

 

Features:

- A fence in the Imperial City.

- 11 new quests for a thief.

- 2 Miscellaneous quest.

- Full Voice-Over (over 17 minutes)"

Lenke til kommentar

Vet noen om noen modder som gjør at man kan lage pene/kule/barske folk? Jeg er så lei av potetansiktene, og alt jeg finner av mods er ekle englemenn med sminke. Snakker om mannlige karakterer, men kult om dere vet om mods til damer og som IKKE gjør at de har gigapupper og litt for perfekte ansikter og hår.

 

Btw, en ting jeg spesielt hater med vanilla er håret, alt er grusomt. Men alt håret jeg finner er også grusomt, ser ut som om de er strigla i flere år og så sprayet med et tonn hårspray. Jeg ser etter mer naturlige og "good-looking" hår.

Endret av Patney
Lenke til kommentar

for pene damer sjekke på teseyecandy for litt hgec snacks ? som oftest er det skjermbilder og direkt linker til tesnexus på i stort sett allting,så for pupper og slikt får man dem i alle varianter i det nærmeste :-D

 

For menn er det vel robert i masse utgaver og varianter, eyecandy har det og, sen hadde slof og andre litt barske menn og dremora ting men kansje vanskelig å få tak på det nå...

 

For enchanting veit ikke om noe mod, men smal sak å legge till spell for enchanting i cs...bare krysse av det :p

(er vel noen ting som ikke går an,jeg gav meg bare summons som ikke var med orginalt og litt annet snacks,så veit ikke om command går å legge til.. )

Lenke til kommentar

Noen anbefalinger for å spice livet som vampyr opp? Syntest det er litt for kjedelig å vere vampyr i Oblivion for å vere ærlig. Men jeg fikk liksom litt lyst nå :p

 

Leter også etter en mod som gjør at jeg kan gå ut i sol lys etter jeg har sugd blod.. Forslag?

 

For å vere ærlig har jeg aldri prøvd å vert vamp før nå... hehe ;)

 

Sorry for at innlegget er litt rotete men har det litt travelt for øyeblikket hehe :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...