Gå til innhold

CPU Kjøling på Skjermkort, noen med erfaring?


chariot

Anbefalte innlegg

Jeg lurer på om noen her har erfaring med cpu vifter/kjøleribber på skjermkort og vet hvilken effekt disse gjør med tempraturen på skjermkortet. Og gjerne litt informasjon om småting man må passe på når man fikser noe slikt.

 

Jeg vurderer å kjøpe en Thermaltake Golden Orb II og sette det på skjermkortet mitt (7800GT) Og noen ram sinks istedet for å bruke min Artic Cooling 5,3.

 

Jeg vil gjerne ha noen innspill og ikke noen linker til xtremesystems eller vr-zone.

 

Mvh. Rise

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

dette er en ganske så kuul mod, utfordringen er og lage bra feste annordning. du vil helt klart oppnå finere temps en med en skjermkort kjøler. blir jo også muligheter for vifter som går på lav hastighet. så mindre lyd,.

 

vet ikke om det er så mange som har gjort dette her på forumet, jeg fiska litt om det for et år tilbake og da var det laber respons

 

 

 

fant den ikke i prisguiden, men jeg ville valgt noe med heat pipes, hvis du da ikke har en liggende

Endret av leifeinar
Lenke til kommentar

Er egentlig samme hvilken av de, Jeg har blue orb som cpu kjøler og den holder jo min sempron på 1.52 @ 844 MHz overclock på 28 grader i et rom som er 23 grader akkurat nå.

 

Takk for gode svar forresten, men vet du sånn ca hvor stor forskjell i temp jeg vil få? Akkurat nå ligger skjermkortet på 36-38 Grader på idle @ 497/1240 (1.5 volt biosmod) og 65 grader load på 30 minutt i AtiTool Artifact test uten error.

 

Mvh. Rise

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...