Gå til innhold

Siste Ordet 5. [oppdaterte regler 16.11.06!]


b-real

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har akkurat starta med ryddinga etter torsdagskvelden jeg, har ikke kunnet være i hybelen min før nå. Var en kamerat som fyrte av et pulverapparat her inne så jeg har mye som skal gjøres før jeg kan kjøpe inn dagens(og morgendagens) øl.

 

Jeg kan vel forsåvidt kalle dette vårrengjøring med tanke på at jeg må vaske gulv, vegger, tak og det som er egentlig. Nesten alt av klær må vaskes også. Og den vaska jeg hadde hengt opp må jo bare tilbake i maskina igjen. Heldigvis har ikke noe pulver funnet veien til PC'en :D

 

Tilbake til ryddingen! *sukk*

 

-MiteS-

Lenke til kommentar

Her sitter jeg våken som aldri før, uten å ha sovet et sekund i natt. Og om 10 timer skal jeg på konsert. Kommer sikkert ikke til å sovne før om et par timer uansett, så jeg drar å kjøper øl nå, så slepper jeg å stå opp for å rekke ølsalget.

 

Folk må tru jeg er alkis. En langhåra skjeggete kar som kjøper øl klokka 10 om morran. Haha. Gleder meg. :D

Lenke til kommentar

Snakker om alkis. Jeg må på butikken og kjøpe øl idag igjen. Kjøpte en kasse i går og må vel kjøpe det i dag også. Deler/Spleiser med en kamerat selvfølgelig. Tar ikke en kasse aleine, enda.

 

Edit: Eneste problemet er jo at ingen andre er våkne enda, så jeg får ikke pengene mine :mad: Hadde vært lurt å hatt ølkjøpet unnagjort.

Endret av MiteS
Lenke til kommentar

Men du går med russeklær (regner jeg med, siden du er født i '87), så det ser vell egentlig ikke så rart ut at du kjøper masse øl.

 

Bortsett fra det at russ ikke normalt er oppe klokka 10 om morgenen på en lørdag da, naturligvis.

 

Edit: Wow, en annen ting jeg la merke til i profilen din: Vi har bursdag på samme dag. :D

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...