Hotel Papa Skrevet 26. april 2006 Del Skrevet 26. april 2006 Heisann.. tenkte meg jeg skulle ta meg en kebab etterpå.. Noen som har noen kjempe gode kebaber å anbefale? Har hørt om den på Bislet, sant at den er best? Evenrud Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 26. april 2006 Del Skrevet 26. april 2006 (endret) Syns bislett kebab var ganske kjedelig jeg. Litt mye smak av rosa dressing liksom. Men nå takler jeg ikke sterk kebab heller, så jeg bestiller alltid medium. Også er det alltid dritmye folk der siden den er så "berømt". Hvis du går til Youngstorget og fortsetter bort mot Rockefellerbygget, der det store skiltet med masse butikknavn og slikt står. Fortsett bortover gata så kommer du til noen kebabsjapper langs veien. Hvertfall 2 av de lager Kyllingshawarma, det er DRITGODT, og man får det i innrullet, blir ikkeno griseri å spise. Det er ordentlig grillet kylling. Endret 26. april 2006 av Bitex Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 26. april 2006 Forfatter Del Skrevet 26. april 2006 Daså.. trodde Bislet liksom var kongen over alle kebaber i oslo.. Men jeg er ikke no stor fan av den rosa dressingen så tror jeg driter i den da, skal se hva de andre syns om KyllingShawarma.. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+1374861 Skrevet 26. april 2006 Del Skrevet 26. april 2006 bislet er sjef. Lenke til kommentar
Paddington Skrevet 26. april 2006 Del Skrevet 26. april 2006 At dere tør spise den søpla der...? Be om å få den ekstra godt stekt, så har dere større sjanse til å slippe unna salmonella, tarmbakterier og lignende... ;-) (Ei jente jeg kjenner fikk salmonellaforgiftning fra kebab... Sleit med ettervirkninger og hoven kropp et år etterpå) Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 26. april 2006 Forfatter Del Skrevet 26. april 2006 Ikke hvis de har sånn rosa fæl dressing.... liker egentlig ikke dressing så godt med mindre den er god og i små mengder da.. Men bring it on med forslag da! Lenke til kommentar
Anonym234 Skrevet 26. april 2006 Del Skrevet 26. april 2006 Den ved Spaceworld er god har jeg hørt. Gata mellom 7/11 og Spacew. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 26. april 2006 Forfatter Del Skrevet 26. april 2006 At dere tør spise den søpla der...? Be om å få den ekstra godt stekt, så har dere større sjanse til å slippe unna salmonella, tarmbakterier og lignende... ;-) (Ei jente jeg kjenner fikk salmonellaforgiftning fra kebab... Sleit med ettervirkninger og hoven kropp et år etterpå) 5990272[/snapback] Nå har jeg ikke spurt om meninger rundt om kring kebab, jeg har spurt om den beste i oslo.. Stine: mener du den som ligger rett ovenfor Oslo Spektrum? Vinnis kebab? Lenke til kommentar
vivastar Skrevet 26. april 2006 Del Skrevet 26. april 2006 Litt offtopic: Jeg har aldri spist kebab, men hva lages kebab av?? Kylling eller Svinekjøtt?? Lenke til kommentar
Shikaru Skrevet 26. april 2006 Del Skrevet 26. april 2006 Bari i oslo har konge kebab Med ordentlig kjøtt, rulla i sånn greie ( glemt hva det heter ) beste du kan få. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 26. april 2006 Forfatter Del Skrevet 26. april 2006 (endret) Ekte tyrkisk kebab er laget av Lammekjøtt... Men den som blir solgt i stor byene aner jeg ikke hva er i.. Tror det er en blanding av diverse greier sånn som grillpølser, altså restene fra et eller anna! godt er det ivertfall driter i om det er katte eller rottekjøtt, smaker det godt så er det verdt å spise det Shikaru: hvor ligger den? denne adressen? Bari Pizza Gergis Torgg. 23, 0183 Oslo Endret 26. april 2006 av EvenruD Lenke til kommentar
cheeplix Skrevet 26. april 2006 Del Skrevet 26. april 2006 Beste kebaben? Bislet > Nesbru >>>>>> * Lenke til kommentar
Paddington Skrevet 26. april 2006 Del Skrevet 26. april 2006 Nå har jeg ikke spurt om meninger rundt om kring kebab, jeg har spurt om den beste i oslo.. Sant nok... Og kebab kan faktisk være godt... Når det er skikkelig kjøtt, marinert lam... (Ikke farse) Har ikke smakt en god kebab i Oslo, men får følge med her... Mulig det finnes?? Skal følge med i tråden :-) -------------------------- - Kebab er kvernet eller strimlet, marinert kjøtt, som presses sammen eller legges lagvis i skiver, for deretter å stekes, forklarer kollega Thore Lund. - Men på slutten av 80-tallet trengte farsevarianten seg frem, egentlig et norsk fenomen, som gjorde stor suksess på grunn av prisen, fortsetter han. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 26. april 2006 Forfatter Del Skrevet 26. april 2006 Paddington: vil du ha en digg kebab!? da foreslår jeg at du oppsøker Carmel Grill på Kirkerista (ligger nedenfor domkirken mot XXL) ved carl johan! Det er ikke det kjøttet du er vant til ( ivertfall ikke jeg). Det er Kalkun kebab, virker som om de gutta har peiling på hva de lager for den ser ikke ut som de vanlige med brunt kjøtt osv! Anbefaler den så det synger! Lenke til kommentar
:---{D Skrevet 26. april 2006 Del Skrevet 26. april 2006 (Ei jente jeg kjenner fikk salmonellaforgiftning fra kebab... Sleit med ettervirkninger og hoven kropp et år etterpå) 5990272[/snapback] Jeg skal slutte å spise all mat. Det er nok tryggest. Lenke til kommentar
Shikaru Skrevet 26. april 2006 Del Skrevet 26. april 2006 Shikaru: hvor ligger den? denne adressen? Bari Pizza Gergis Torgg. 23, 0183 Oslo 5990321[/snapback] Husker ikke. Var der bare med no kompiser og slikt. (Ei jente jeg kjenner fikk salmonellaforgiftning fra kebab... Sleit med ettervirkninger og hoven kropp et år etterpå) 5990272[/snapback] Jeg skal slutte å spise all mat. Det er nok tryggest. 5990371[/snapback] Du må nok spise noe Lenke til kommentar
Paddington Skrevet 26. april 2006 Del Skrevet 26. april 2006 Paddington: vil du ha en digg kebab!? da foreslår jeg at du oppsøker Carmel Grill på Kirkerista (ligger nedenfor domkirken mot XXL) ved carl johan!Det er ikke det kjøttet du er vant til ( ivertfall ikke jeg). Det er Kalkun kebab, virker som om de gutta har peiling på hva de lager for den ser ikke ut som de vanlige med brunt kjøtt osv! Anbefaler den så det synger! 5990355[/snapback] Ja, takk for tipset... Kylling-/kalkun-kebab er jo faktisk spiselig! Kompis av meg bekrefter det du sier om kvaliteten på kirkerista... Lenke til kommentar
:---{D Skrevet 26. april 2006 Del Skrevet 26. april 2006 (Ei jente jeg kjenner fikk salmonellaforgiftning fra kebab... Sleit med ettervirkninger og hoven kropp et år etterpå) 5990272[/snapback] Jeg skal slutte å spise all mat. Det er nok tryggest. 5990371[/snapback] Du må nok spise noe 5990397[/snapback] Nope. Jeg kan dø av det. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 26. april 2006 Forfatter Del Skrevet 26. april 2006 Paddington: vil du ha en digg kebab!? da foreslår jeg at du oppsøker Carmel Grill på Kirkerista (ligger nedenfor domkirken mot XXL) ved carl johan!Det er ikke det kjøttet du er vant til ( ivertfall ikke jeg). Det er Kalkun kebab, virker som om de gutta har peiling på hva de lager for den ser ikke ut som de vanlige med brunt kjøtt osv! Anbefaler den så det synger! 5990355[/snapback] Ja, takk for tipset... Kylling-/kalkun-kebab er jo faktisk spiselig! Kompis av meg bekrefter det du sier om kvaliteten på kirkerista... 5990412[/snapback] Seriøst første gangen jeg spiste der ville jeg nesten ikke forlate shappa den var så evig digg og hvis du spør så får du et sånt digg lag med hvitløk/kryddersmør på innsia av kebaben (hvis du liker hvitløk da) fy søren så digg!! Lenke til kommentar
Shikaru Skrevet 26. april 2006 Del Skrevet 26. april 2006 plx du gjør meg evig sulten Trur jeg stikker ned å kjøper kebab nok han kælven som sku vært her kommer. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå