Anders Leipsland Skrevet 1. oktober 2002 Del Skrevet 1. oktober 2002 Vel topic sier det meste. Hva gjør dere med den (bortsett fra å spise den :wink:). Hva har dere på før dere stapper den i ovnen, hva har dere på etterpå? Er du en dust som fjerner f.eks paprikaen? Velger du andre frossenpizzaer istede? Gjør ikke så mye jeg men: Før: - oregano og kanskje litt (hvit)løk. - hive på litt champiser - raspe ost (norvegia). Mengden avhenger av humør Etter: - Tine lettrømme. Kunne lagd en bedre rømme, men det skal være enkelt og raskt :smile: - ketchup? En sjelden sjelden gang (da istede for for rømme) Lenke til kommentar
DjSlayer Skrevet 1. oktober 2002 Del Skrevet 1. oktober 2002 Før: - Chili - Ekstra ost - Noen Bacon skiver - Løk - Tomat og kanskje noe kantarell hvis jeg har. Snadder for en sulten kropp. Etter: - Oregano (- Chili ketchup hvis jeg ikke har chili på pizzaen) Lenke til kommentar
danilovic Skrevet 1. oktober 2002 Del Skrevet 1. oktober 2002 Jeg lar den være intakt. :smile: Men må si dere ga meg noen gode idèer. Lenke til kommentar
Arve Systad Skrevet 1. oktober 2002 Del Skrevet 1. oktober 2002 ingenting verken før eller etter... vel de hende eg har på grillkrydder Lenke til kommentar
Dotten Skrevet 1. oktober 2002 Del Skrevet 1. oktober 2002 Hamburgerdressing eller partydressing på når den er ferdig stekt! Vet det høres, ehh, kvalmt ut men det er j.... godt på kjøpepizza. Prøvde det etter råd fra en kompis. Nå er hele vennkretsen pluss familien hektet. pleier å ta på ekstra ost. Men så pleier jeg vanligvis å spise madammens hjemmelagde pizza Lenke til kommentar
Laka Skrevet 1. oktober 2002 Del Skrevet 1. oktober 2002 Salt + oregano. Mye Salsa + hvitløksdressing:) Lenke til kommentar
C. Alshus Skrevet 1. oktober 2002 Del Skrevet 1. oktober 2002 Det er lett å tweake en Grandis.:wink: Sleng på litt ekstra ost (jeg bruker tysk Gauda) Løk Oregano Fersk Basilikum Oliveolje Sjampingjong eller litt pepperoni. Stekes på 260 grader til den blir godt stekt. Mmmmm. Lenke til kommentar
en mann Skrevet 1. oktober 2002 Del Skrevet 1. oktober 2002 Jeg knekker den oppi mix-mastern, heller oppi en 1/2 liter øl, sper på med melange flytende smør og kjører på full speed. Når den er blitt til suppe, tar jeg makrell i tomat + eddik og blander. Der kan jeg ikke bruke mixmastern. Da ødelegger jeg jo makrellen helt. Serveres i glass, eller skål. Lenke til kommentar
hurst Skrevet 1. oktober 2002 Del Skrevet 1. oktober 2002 Quote: Den 2002-10-01 18:33, skrev SirHartge:JEg spiser den rå. Men så er du litt tvilsom også da :wink: Lenke til kommentar
hurst Skrevet 1. oktober 2002 Del Skrevet 1. oktober 2002 jeg? morsom? takk *edit: dette var min post nr 426. Og hva forbinder vi med tallet 426? Jo, chryslers enestående 426 cu.in. Hemimotor! [ Denne Melding var redigert av: hurst på 2002-10-01 18:52 ] Lenke til kommentar
C. Alshus Skrevet 1. oktober 2002 Del Skrevet 1. oktober 2002 Ikke du, men en mann. Han gjør meg hissig. [ Denne Melding var redigert av: C. Alshus på 2002-10-01 18:53 ] Lenke til kommentar
fondus Skrevet 1. oktober 2002 Del Skrevet 1. oktober 2002 drit i en mann, han er bare en liten newkid av dimensjoner. hva jeg gjør med grandisen? jo, nå skal du høre: først tar jeg den ut av fryseren, tar av plast og sånn. så tar jeg en vinkelsliper og skjærer av bunne, så putter jeg masser av ost oppå fyllet og putter den inn i ovnen i 30 minutter. da blir den god Lenke til kommentar
Kjetil Lura Skrevet 1. oktober 2002 Del Skrevet 1. oktober 2002 Quote: fondus skrev (2002-10-01 22:21):først tar jeg den ut av fryseren, tar av plast og sånn. så tar jeg en vinkelsliper og skjærer av bunne, så putter jeg masser av ost oppå fyllet og putter den inn i ovnen i 30 minutter. da blir den god Spiser du virkelig noe som du må bruke en vinkelsliper på, Det ville ikke eg ha gjort. :razz: Lenke til kommentar
Mr.Hassan Skrevet 2. oktober 2002 Del Skrevet 2. oktober 2002 Hei Anders! Eg tar graniosaen ut av embalasjen,tar av plasten og har den inn i ovnen. Etter at den har fått ein gylden brun farge tar eg den ut av ovnen og eter den slik den er. Tilsetter ikkje noko. Lenke til kommentar
en mann Skrevet 2. oktober 2002 Del Skrevet 2. oktober 2002 Fondus, ikke sår meg din padde. Jeg er newkid, men du trenger ikke såre meg da, jeg har jo følelser, jeg er jo et menneske, jeg vet jo hva du mener, jeg blir jo lei meg. C. Alhus, wtfc om deg da? Hæ? Jeg prøvde ikke være morsom din sjitsekk, jeg bare beskrev det han i NRK gjorde med sin grandis. **Nerder** Lenke til kommentar
b-real Skrevet 2. oktober 2002 Del Skrevet 2. oktober 2002 Hva jeg gjør med en grandiosa kommer helt ann på. Som oftest så hiver jeg på rå løk, hvitløk. litt ekstra ost og krydder av forskjellige typer og sån "rundpølse"...er sinnsykt godt.. Men det er ikke så ofte jeg kjøper grandiosa...Holder meg til BigOne Pepperoni... Lenke til kommentar
John Abrahamsen Skrevet 2. oktober 2002 Del Skrevet 2. oktober 2002 Vanligvis eter jeg den, noen ganger vasker jeg gulvet med den. Andre ganger brukes den som øl-jekk. Brukes som dasspapir til og med . Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå