Gå til innhold

hva gjør du med grandis'en?


Anbefalte innlegg

Vel topic sier det meste. Hva gjør dere med den (bortsett fra å spise den :wink:). Hva har dere på før dere stapper den i ovnen, hva har dere på etterpå? Er du en dust som fjerner f.eks paprikaen? Velger du andre frossenpizzaer istede? Gjør ikke så mye jeg men:

 

Før:

- oregano og kanskje litt (hvit)løk.

- hive på litt champiser

- raspe ost (norvegia). Mengden avhenger av humør

 

Etter:

- Tine lettrømme. Kunne lagd en bedre rømme, men det skal være enkelt og raskt :smile:

- ketchup? En sjelden sjelden gang (da istede for for rømme)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hamburgerdressing eller partydressing på når den er ferdig stekt!

 

Vet det høres, ehh, kvalmt ut men det er j.... godt på kjøpepizza. Prøvde det etter råd fra en kompis. Nå er hele vennkretsen pluss familien hektet.

 

pleier å ta på ekstra ost.

 

Men så pleier jeg vanligvis å spise madammens hjemmelagde pizza :grin:

Lenke til kommentar

Jeg knekker den oppi mix-mastern, heller oppi en 1/2 liter øl, sper på med melange flytende smør og kjører på full speed.

 

Når den er blitt til suppe, tar jeg makrell i tomat + eddik og blander.

Der kan jeg ikke bruke mixmastern. Da ødelegger jeg jo makrellen helt.

 

Serveres i glass, eller skål.

Lenke til kommentar

drit i en mann, han er bare en liten newkid av dimensjoner.

 

 

hva jeg gjør med grandisen? jo, nå skal du høre:

 

først tar jeg den ut av fryseren, tar av plast og sånn. så tar jeg en vinkelsliper og skjærer av bunne, så putter jeg masser av ost oppå fyllet og putter den inn i ovnen i 30 minutter. da blir den god :grin:

Lenke til kommentar
Quote:


fondus skrev (2002-10-01 22:21):


først tar jeg den ut av fryseren, tar av plast og sånn. så tar jeg en vinkelsliper og skjærer av bunne, så putter jeg masser av ost oppå fyllet og putter den inn i ovnen i 30 minutter. da blir den god
:grin:


Spiser du virkelig noe som du må bruke en vinkelsliper på, Det ville ikke eg ha gjort. :razz:
Lenke til kommentar

Fondus, ikke sår meg din padde. Jeg er newkid, men du trenger ikke såre meg da, jeg har jo følelser, jeg er jo et menneske, jeg vet jo hva du mener, jeg blir jo lei meg. C. Alhus, wtfc om deg da? Hæ?

 

Jeg prøvde ikke være morsom din sjitsekk, jeg bare beskrev det han i NRK gjorde med sin grandis.

**Nerder**

Lenke til kommentar

Hva jeg gjør med en grandiosa kommer helt ann på.

Som oftest så hiver jeg på rå løk, hvitløk. litt ekstra ost og krydder av forskjellige typer og sån "rundpølse"...er sinnsykt godt..

Men det er ikke så ofte jeg kjøper grandiosa...Holder meg til BigOne Pepperoni...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...