Gå til innhold

Hva er det vondeste\smertefulle du har opplevt?


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-XHLacM
Føyer til en ting jeg opplever ganske ofte, seinest i dag tidlig.

Lå i senga og var på vei opp, skulle bare strekke meg en siste gang.

Idet jeg strekker meg, klikker det på baksiden av leggen, intens umennskelig smerte som pulserer 5-10cm nedenfor kneet. Fy faen så vondt, hoppa rundt senga og skreik. Vondt enda, krampe eller noe ?

6116511[/snapback]

 

Akkurat det der har jeg og, tror det er krampe. Får det noen ganger når jeg strekker meg, eller jeg fåretar meg andre ting i sengen :innocent: (Alene altså!) Er så sinnsykt vondt, får det vanligvis i foten jeg, men her om dagen var det bak på låret. Enorm smerte, og du kan ikke gjøre annet enn å ligge stivt den tiden det tar for at det skal gå over. Veldig frustrerende at du ikke kan gjøre noe for å stoppe det!

6116686[/snapback]

Det fikk jeg i går kveld! Det er helt sykt vondt. Du føler deg helt hjelpesløs der du ligger på gulvet/senga (i mitt tilfelle: gulvet) og ikke kan gjøre noe som helst. Jeg hadde rote litt nede i en skuff og skulle reise meg da smerten nesten tok knekken på meg. :cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vondeste jeg har opplevd var da jeg skulle ta baklengssalto fra 1-meteren. Da saltoen var ferdig feilkalkulerte jeg litt, så jeg slo haka i stupebrett-kanten. Beit hull gjennom underleppa, fikk bitemerker oppi ganen og slo fortanna mi nesten ut.

 

Etter det ventet tre rotfyllinger for å fikse fortanna (som nå har fått en blåtone og står i en merkverdig vinkel). Da jeg var hos tannlegen gjorde tannlegen et lite nummer ut av hvor morsomt det var at fortanna mi hadde spor av den turkise stupebrett-malingen på seg.

Lenke til kommentar

Huff ja, kjenner meg igjen i de krampegreiene. Var en kveld det skjedde et eller annet sykt med foten min, så jeg fikk en sinnsyk krampe kanskje hvert 2-5 min. i en drøy time eller no. Fy faaan så ille det var!

 

Husker også en gang jeg tryna av en rail og slo hodet (tror det var) i isen ved siden av. Fikk en sånn syyk klingelyd i hodet på en måte, og så stjerner og faenskap. Deeheeilig :p

Timen med brukken rygg uten smertestillende står fremdeles øverst though.

Lenke til kommentar

Det er ikke vondt akkurat, men en smule freaky uansett: Flere her som våkner opp av og til og har ligget på armen slik at den har sovnet fullstendig? Er helt syk følelse de første minuttene når man nesten ikke kan bevege armen i det hele tatt, og må anstrenge seg som faen for å gjøre en enkelt bevegelse. Lover dere, føles akkurat som å være lam på ordentlig ;)

Lenke til kommentar

Har fått det i leggmuskelen et par ganger (kan faktisk fremkalle krampe der selv)..

En ting som ikke er så vondt men skikkeli ekkelt: Sove på armen/foten så den sovner helt.. kjennes ut som du er lam..

Fikk panikk for en tid tilbake (første gang det var mer enn bare prikking), våkna og armen bare hang å slang hehe, tok meg selv i hånden og det kjentes ut som jeg tok en fremmed i hånden..

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...
Gjest Slettet-XHLacM

Kvestet i dag hånden da jeg holdt på med modellflyet. Måtte til legen å sy. Det er verre enn det ser ut som.

Hånden min :(

 

Hele fingertuppen var helt løs og de andre kuttene var meget dype.

Endret av Slettet-XHLacM
Lenke til kommentar

Fikk nyrestein før jul. Kasta opp av smerte og fikk såvidt ringt fattern så han fikk kjørt mer på sykehuset. Trodde blindtarmen hadde sprukket eller noe :p Lå med ville smerter i 4 timer før idiotene på sykehuset gav meg morfin. Nyrestein skal vist være det vondeste det er mulig å ha.

Måtte gå på spesielle piller og en neve smertestillende i en uke etter det for å f ut den forbanna steinen, tålte ikke medisinene og ble så kvalm at jeg ble sengeliggende i ett mørkt rom hele uka, spiste eller drakk ingenting. Gikk ned over 5 kg (var nesten nede i 45 kg :blink:) og så helt jævlig ut.. Har man først fått nyrestein er det stor sjangs for at man får det igjen. Gleder meg!

Endret av mushi
Lenke til kommentar

Vondeste var nok rett etter jeg hadde brukket venstre legg i en slalåmulykke da jeg var 8 tror jeg det var.

Ifølge pappa tok jeg en trippel salto og fortsatte rullende nedover til bunn. Intens smerte fulgte.

 

Får også en del krampe i låret når jeg ligger i senga, som flere over her.

Skjer annenhver måne omtrent og varer sikkert opp mot et halvt minutt.

Vrir og vrenger på meg, klyper og biter tenna sammen. Ingenting man kan gjøre for å lindre det. Irriterende...

 

Har også opplevd at armen sover helt etter å ha våkna, flere ganger. Også nevnt over her.

Gjør jo ikke vondt, men følelsen er jævlig som bare det.

Er ikke bare prikking jeg får heller. Armen forblir helt lam i flere minutter og man kjenner hvor tung armen faktisk er når muskla ikke funksjonerer i det hele tatt.

Ikke særlig moro at armen blir rimelig kald heller. Føles død nesten.

Lenke til kommentar

Hehe, trodde først det var bare en helt vanlig muskelkrampe, det trodde foreldrene mine også. Men tror dem fikk et annet syn på det når jeg knakk sammen på kjøkkengulvet når jeg skulle ha meg et glass vann, mistet også glasset (Det knustest ikke, landet på meg :p)

 

Proppen jeg hadde var forsovit ikke så veldig stor, men jeg hadde ekstreme problemer med å puste og gå rett. Syns synd på dem som har hatt større propper :p

 

 

*edit*

 

Sånn krampe som de fleste her over snakker om er rett og slett barnemat forhold til blodpropp, har veldig ofte krampe i fotbladene og noe skjeldnere i ene hoften. Syns faktisk det er godt å bevege på leddene rundt der krampen sitter. ^^

Endret av Ole J
Lenke til kommentar

Det vondeste jeg har opplevd var å vri kneet rundt så hardt at jeg forstuet det.

En gang skulle jeg hoppe ned fra skoletaket, var ca 2-3 meter ned, snø, og det var ett merkelig skille der mellom hard og myk sne, så den ene foten gikk igjennom den myke sneen og den andre foten ble værende oppe på den harde, vanskelig å forklare med fikk en deilig whip i nakken slik at jeg slo hodet i en isklæpp og begynte å blø i munnen etter at jeg beit megselv i tunga.

Ellers har jeg trødd en spiker igjennom foten når jeg var 5, utrolig vondt. Og en annen gang skulle jeg slå noe plastikk av en vannpistol, la pistolen på bakken, tok en stor spiss stein og skulle slå plastikken bort, traff fingeren, akkurat på neggelen, endte opp med å miste neggelen seinere på kvelden. :p

Endret av Cpt
Lenke til kommentar

Appropo få armen sin til å sovne.

 

Husker jeg hadde sovnet med begge armene bak hodet og under puta. Våknet med at jeg ikke kjente noe i armene. Og det var nesten umulig å få dem vekk fra hverandre så jeg kunne fått litt blod i dem. Skikkelig ekkelt. Måtte bare dra dem vekk fra hverandre med kroppen.

 

Vondeste jeg har opplevd må ha vært da jeg ble stusset av en gutt som var 4 år eldre enn meg på trampolinen. Ble stusset ut av trampolinen og greide bare å lande på det ene benet. Brakk det faktisk ikke, men det ble en kraftig forstuing.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...