Neophus Skrevet 13. april 2006 Del Skrevet 13. april 2006 Grillkull.. er så redd for å sprenge meg selv i lufta med gassgrill Lenke til kommentar
e321 Skrevet 13. april 2006 Del Skrevet 13. april 2006 hehe, gass er ikke farlig... men kull gir den beste smaken Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 13. april 2006 Del Skrevet 13. april 2006 Kull. Stemning det. Lenke til kommentar
Inaktiv bruker 2 Skrevet 13. april 2006 Del Skrevet 13. april 2006 Hvis dere synes SMAKEN av gassgrillen gjør grillsesongen til det den er anbefaler jeg dere å oppsøke lege. Ekte kull gir best smak, gassgrill er enkelt og praktisk. Lenke til kommentar
Bruker-33331 Skrevet 13. april 2006 Del Skrevet 13. april 2006 Ja, skal man ha det skikkelig kos leter man frem kullgrillen. Lenke til kommentar
JacEr Skrevet 13. april 2006 Forfatter Del Skrevet 13. april 2006 (endret) Tenkte bare jeg skulle legge inn bildet av grillen jeg linket til i 1. post: Største grill-kosen er vel å grille pølser på spidd over åpen flamme, feks st.hans-bål. Kosen med å dra frem grillkull skjønner jeg ikke, svidd mat som smaker tennvæske er en "sjarm" jeg ikke klarer å venne meg til. Er mulig jeg bare har for mange dårlige opplevelser med engangsgriller Endret 13. april 2006 av JacEr Lenke til kommentar
vivastar Skrevet 13. april 2006 Del Skrevet 13. april 2006 (endret) Gassgrill er bare teit Grillkull FTW!! Endret 13. april 2006 av vivastar Lenke til kommentar
Bruker-33331 Skrevet 13. april 2006 Del Skrevet 13. april 2006 JacEr: Du bare suger til og grille Lenke til kommentar
veggiss Skrevet 13. april 2006 Del Skrevet 13. april 2006 får ny leilighet 13 juni, og skal montere gass direkte på verandaen (16kvm)...skal bli mange dager i solen med øl og nammis!!! ....så jeg foretrekker gass for mye stress med kull Lenke til kommentar
Dr. Mobius Skrevet 14. april 2006 Del Skrevet 14. april 2006 (endret) * Halvpart av en gammel oljetønne fra statoil, ikke helt utbrent. (Gir en deilig ettersmak) * En gammel rist som har vært brukt i ca 10 år, på en annen gammel grill. helst ikke vasket mer enn et par ganger på de overnevnte 10 årene. (Gir en deilig aroma i tillegg til ettersmaken i forrige punkt) * Masse grillkull du har plukket selv fra gamle bålplasser, hvor det har vært mang en fuktig aften før. * Grillmat Alle disse punktene er viktige for et ytterst herlig resultat. Endret 14. april 2006 av T-Solberg Lenke til kommentar
RastaXP Skrevet 14. april 2006 Del Skrevet 14. april 2006 * Halvpart av en gammel oljetønne fra statoil, ikke helt utbrent. (Gir en deilig ettersmak) * En gammel rist som har vært brukt i ca 10 år, på en annen gammel grill. helst ikke vasket mer enn et par ganger på de overnevnte 10 årene. (Gir en deilig aroma i tillegg til ettersmaken i forrige punkt) * Masse grillkull du har plukket selv fra gamle bålplasser, hvor det har vært mang en fuktig aften før. * Grillmat Alle disse punktene er viktige for et ytterst herlig resultat. 5918360[/snapback] Haha, hadde en sånn en før, men så blei det hull i den. Koselig sak det der. Nå har jeg ei sånn rundt kule på stativ, den går på kull. Uannsett kull gir den beste smaken. Lenke til kommentar
Zappza Skrevet 14. april 2006 Del Skrevet 14. april 2006 Hos meg går det i parafin og tønne Lenke til kommentar
Gaston Skrevet 14. april 2006 Del Skrevet 14. april 2006 Hva er mer orginalt enn grillkull? Lenke til kommentar
PlatinumFlyer Skrevet 14. april 2006 Del Skrevet 14. april 2006 (endret) Gass. Praktisk og godt. 5911158[/snapback] Det er ikke godt, da steker man det heller inne. Grilling med kull gir en ytrolig god smak. 5911887[/snapback] Mellom gass og el-platene har vi gassgrill på kjøkkenet. EDIT: Altså, poenget; inne. Endret 14. april 2006 av JoachimR Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå