Gå til innhold

Problemer med ny Widescreen


abe78

Anbefalte innlegg

Heisan! Jeg har kjøpt en ny widescreen, men det hele fungerte dårlig. Venter på nytt skjermkort, men tenkte jeg kunne kjøre den litt på den gamle PCen først. Radeon 9800. Det merkelige er når jeg setter den til 1680-1050 (naitive) så må jeg flytte musen rundt for å nå kantene i windows. Har dette noe med at skjermkortet er for gamelt og ikke støtter denne oppløsningen. Virker litt rart.

 

Har selvsagt oppdatert drivere til skjermkortet. Driverne til skjermen lar seg ikke spore og systemet tolker den som en standardskjerm. Skjermen er en BenQ FP202W.

 

Kan noen hjelpe?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Problemet ligger sansynligvis i skjermkort drivere. Avinstaler Ati driver og bruk Driver Cleaner PRO for å slette drivere helt ut (les HOW TO fil). Deretter legger du drivere inn på nytt.

 

Hvordan er skjermen forresten, lurer på å kjøpe den, jeg og.

 

Staljin

Endret av staljin
Lenke til kommentar
På min bærbare PC så har jeg 1400x1050, har muligheter til å gå opp til 1600c1200. Velger jeg sistnevnte oppløsning så får jeg fenomenet som abe78 nevner.

5909832[/snapback]

 

Jeg velger å tro at dette har noe med hvilken oppløsning skjermkortet takler. Kortet mitt Radeon 9800 er jo ikke helt nytt. Skulle likevel tro at det gikk med nye drivere? Jeg venter som sagt på resten av oppgraderingen med det nye skjermkortet. I mellomtiden kjører jeg VGA-kabel uten at jeg tror at det har noe med saken å gjøre.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

har nettopp annskaffet meg denne skjermen. men har et lite problem. native res skal jo være 1680x1050.. hvorfor i all verden kommer da denne oppløsningen ikke opp?? eneste wide oppløsningen jeg får valgt er ikke så ukjent, 1600x900... hva kan dette være pga? har installert driveren til skjermen, har nyest nvidia driverne (6800GTO), kjører på dvi.. hvor kan jeg ha gått feil?

 

er det noe annet en staljins metode som kan brukes?

 

btw: er driver cleaner pro bare for skjermkortdrivere eller også andre drivere, f. eks. skjermdrivere?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...