Gå til innhold

Final Fantasy XI Online - tetramaster - PlayOnline


Anbefalte innlegg

Det koster rundt i underkant av 90 NOK for første char./konto, deretter 1 dollar per ekstra char./mule du lager på den samme kontoen. Jeg betaler rundt 100 NOK i mnd. for en konto med 3 chars. Det er samme pris for PS2, Xbox og PC. Kontoen kan benyttes på alle 3 systemene men kun en char. kan være logget inn samtidig. Prøver du å logge på kontoen mens den allerede er logget inn blir du disconnecta fra den første du logget inn på. Så skal du spille på 2 chars. samtidig må man ha 2 kontoer

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Et siste spørsmål(tror jeg) før jeg begynner å spille :)

Når jeg deaktiverer accounten min, hvor lang tid tar det før den blir deleted? Altså, det står jo i manualen at de beholder accounten i 3 mnd, betyr det 90 dager eller at f.eks. Du deaktiverer den, den 15. januar og den blir deleted den 1. april?

Endret av Zathardor
Lenke til kommentar

Hmm det er ikke lett å svare på.

 

Noen har funnet karakteren sin igjen etter opp til et år andre kortere tid.

 

Sånn jeg har forstått det garanterer ikke SE at den ligger det etter 3 mnd selv om den godt kan gjøre det. Tror kun characterer blir slettet hvis det begynner å knipe om plassen på serverne.

Lenke til kommentar

hehe... hvor vanskelig er det å lese? 3 måneder er 3 måneder. Du kan ikke deaktivere en konto midt i en måned. Hvis du gjør det blir den ikke deaktivert før måneden er over. Man betaler for 1 og 1 måned, ikke for 0,6 måneder osv. Og ja, SE kan ikke garantere at de beholder dataene etter å ha hatt kontoen deaktivert over 3 mnd.

Lenke til kommentar

Ahhhh! Selvfølgelig! glemte at man betaler i starten av hver måned :p

-Så da kan man deaktivere accounten midt i en måned, men den blir ikke deaktivert før på slutten av måneden?

-Blir det da slik at man kan deaktivere accounten i januar og deretter aktivere i mai, og være sikret at accounten fortsatt er der?

Lenke til kommentar

Må bare være HELT sikker :(

Hvis jeg deaktiverer accouten min 15. januar, da blir den ikke deaktivert før på slutten av januar. Jeg må nå aktivere den igjen i slutten av april for å være HELT sikke på at den ikke er slettet, venter jeg til mai kan den være slettet.

 

Stemmer dette?

Lenke til kommentar
Må bare være HELT sikker :(

Hvis jeg deaktiverer accouten min 15. januar, da blir den ikke deaktivert før på slutten av januar. Jeg må nå aktivere den igjen i slutten av april for å være HELT sikke på at den ikke er slettet, venter jeg til mai kan den være slettet.

 

Stemmer dette?

6018542[/snapback]

 

Du spør, men leser ikke svarene? Jeg kan ikke svare bedre på det spørsmålet enn det jeg har gjort med 100% sikkerhet. Men slik jeg tolker det er det slik: Deaktiverer du 15. januar blir kontoen inaktiv fra og med 1. februar. Du må da aktivere kontoen din senest 1. mai. Da har det gått 3 måneder og noen timer. En annen måte folk kan folke det på er at man må aktivere den senest 1. april siden det i teorien har gått noen timer over 3 måneder 1. mai hvis du ikke er veldig presis. Ta kontakt med SE for 100% sikkert svar. Det gjør jeg når jeg lurer på ting, og det går veldig bra. Du har tross alt 3 måneder på å finne ut av dette.

Lenke til kommentar

Jepp, sorry for maset, ville bare være helt sikker delvis på grunn av Pappa som ikke liker at jeg bruker penger på spill slik. Hallo! Jeg drikker ikke og er ikke på fest, så du kan egentlig si at de andre i klassen bruker mer på fes en jeg bruker på spill og likevel så klager Pappa :(

Lenke til kommentar

Snåle engelske oversettelser av japanske undertitler.

 

Vet dere hva en Tetra er? Det er de minste søte fiskene som svømmer rundt i akvarier, det. Så en Tetra Master er altså sjefen over de minste akvariefiskene. SKikkelig bad ass, azzzz!

 

Bilde:

neon_tetras_001_w320.jpg

Endret av Bitex
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

hei dro opp denne tråden jeg =) etter 2år har jeg tenkt til å prøve dette spillet igjen =) lest litt igjenom her å masse nyttig info... men det med å bli flyttet til en server med mange norske på.. noen som kan ordne det ? har ille lyst til å være med mange folk jeg overhode må snakke engelsk med hele tiden

Lenke til kommentar

hmm, okey.. men sliter med å reaktivere kontoen min... har ikke spilt på veldig lenge men må da vel være mulig å reaktivere så jeg kan spille igjen =P

 

noe med at conted ID mangler, hva kan det være ?

 

EDIT: ser nå at content ID er betalingen, men når jeg skal betale må jeg skrive registration key men den har jeg brukt før å den funker ikke igjen =P

 

er det sånn at jeg ikke kan reaktivere den vis det har gått over en spesiel tid ? litt kjipt å kjøpe spillet på nytt =P

Endret av djrabbit88
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...