Gå til innhold

Tråden for utvekslingsstudenter


MartinF

Anbefalte innlegg

Ja, da har jeg betalt første avdrag til STS. Jeg drar ikke til USA, siden jeg har bodd der i underkant av 3 år tidligere, men jeg drar til Argentina. Jeg tror det blir et veldig spennende og annerledes år. Er veldig interessant å følge med på tråden her og å se hvordan folk har det i USA og litt om de nadre organisasjonene. Nå er det bare å få det siste skjemaet av læreren, så tror jeg det meste er klart :p

Endret av Haawy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mitt intervju gikk strålende, fikk vite at jeg var en av de bedre til å snakke engelsk faktisk. Det var godt å høre, fordi jeg var så nervøs at jeg holdt på å pisse på meg. :p Explorius var veldig greie å samtale med, jeg snakket med ei Kathrine. Nå mangler bare et "ja" fra min side og noen papirer, så er jeg tatt opp.

 

Skummelt...

Lenke til kommentar
Er det flere enn meg som ikke visste at organisasjonene bare tillater En Explore America-tour per semester?

 

Really? Jeg tenkte meg på en i julen og to etter.. Du reiser jo med Aspect også? Trodde det var mer opp til skolen jeg, hvis man drar i ferier på ihvertfall alle unntatt 1 tur burte jo det være greit da :) Hvor leste du/hvem sa dette?

Lenke til kommentar
Really? Jeg tenkte meg på en i julen og to etter..

 

Skal du til New York? :D

 

Ja tenkte meg kanskje det, var hjemme fra skolen idag for å sove så må snakke med counsellor på mandag og høre om hvor ofte jeg kan dra osv, og med Hawaii turen for tenkte å bestille flybilletter på mandag og hadde vært litt kjipt å betale 1700 dollar + og ikke få dratt;) Skal si ifra hva det blir jeg

Lenke til kommentar
:( visste ikke at aspect hadde en regel om at familiene våre kan ikke komme på besøk OG reise med oss(ta oss fri fra skolen). that sucks ;/

 

hvordan går det med dere? fått mange venner?

 

De kan ikke nekte noen å komme på besøk, er vel mer for å hindre at man får besøk fra de der hjemme hele tiden (litt overdrevet), for det å treffe igjen de du er glade i kan gjøre at det blir veldig hardt å si hadet igjen og man får mer hjemlengsel. Får du besøk av familien en gang mot slutten av året får de se hvordan du har det når du har fått etablert deg der nede og samtidg vil det ikke bli like hardt å si hadet siden du vet at du ser de igjen om bare kort tid.

 

Det med reisinga osv er vel opp til skolen tipper jeg. De fleste skoler vil gjerne at utvekslingstudenter skal få oppleve litt mer enn bare der du bor. Er du syk veldig masse og går gipp av mye kan det kanskje bli litt mer problematisk, akkuratt som at man bare får ha 14 dager fravær eller noe i Norge. Aspect reklamerer jo for den fantastiske muligheten med å oppdage USA gjennom E A eller reiser med vertsfamilien, og den biologiske familien kan jo ikke nektes å reise med deg så lenge det ikke går veldig mye utover skolen.

Lenke til kommentar
Reiser med Aspect ja. Virker som Aspect her borte har litt annerledes regler enn de i Norge, blant annet det med kun to turer og noen har faatt beskjed om at bloggskriving paa norsk er forbudt. Ble hvertfall ikke fortalt det hjemme. Anyways, tenkte meg til Hawaii og Las Vegas etter nyttaar, men tror da jeg velger NY-turen i jula i stedet for Las Vegas. Hoer med omr.rep din (laereren din right? :p) for de har siste ord.

Høh?

 

En mer poengløs regel kan jeg ikke tenke meg. Er vel ikke noe i veien med det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...