Gå til innhold

Tråden for utvekslingsstudenter


MartinF

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Har hort mye snakk om det i det siste, men vil ha et svar snart. KAN vi utvekslingsstudenter ta lappen eller ikke?

 

Kanskje. Det er noen skoler som har et fag som gjør at studenten kan kjøre i løpet av året(husker ikke navnet, men vet at ei norsk jente har dette faget, sjekk bloggene og finn ho). Det er som regel studentene som ER fra USA som blir prioritert i disse fagene, men er du heldig, så kan du muligens få en plass i denne klassen.

Det er heller ikke i alle stater dette er mulig, ettersom lover og regler ikke er like i alle stater.

Lenke til kommentar
Hvilken organisasjon skal jeg reise med?! Det er spørsmålet jeg stiller meg nå. Det kan bety forskjell på god tur og jæva ekkel opplevelse, egentlig. Speak, Aspect, STS, Explorius? Hvilken organisasjon er god, har rimelige priser og inkluderer soft landing camp?

 

JEG SKAL REISE! :D

 

Altså hvis du er ute etter en organisasjon som er rimligere enn de andre med sånn slags camp hadde jeg valgt Explorius. Med explorius får man 4 dager i NY inkludert i prisen. Jeg skal selv reise med de, bare til Australia.. Hittil virker de veldig bra;)

Endret av Anna-E
Lenke til kommentar
Hvilke stater kan anbefales for en som liker kysten,varme(men litt kulde og da) og sport?

Og er det lett å få stipend?

 

Du kan jo egentlig se på kartet og se på kartet og breddegradene :p California, Florida, NC, SC osv, men skal jo litt til at du ender opp på kysten da, ihvertfall i stater hvor kysten er bare en liten del.. Varme kan du finne mange steder, sørstatene er varme, men selv jeg som er i Indiana som er midwest har hatt det veldig varmt i det siste, og først nå begynner høsten å komme litt.. Skal du ha uutholdelig varmt kan du vel sikte deg inn på Utah, Nevada osv. Sport finner du så og si overalt i USA :p Spørs hvilken sport du leter etter, noen sporter kan være større enn andre og omvendt etter hvor du befinner deg :)

Lenke til kommentar
Martin, hvorfor i all verden går du så mye i kirka? Er du reiligiøs? Jeg har snakket med Speak, en gang i uka må man være med i kirka som et minimum. Det at du er med på fritidsklubber og omtrent annenhver dag eller hva, det høres ikke bra ut. :p

Hvis familien vil at han skal være med i kirken er det sikkert ikke så veldig lett å si nei, ihvertfall ikke i begynnelsen.

Lenke til kommentar
Martin, hvorfor i all verden går du så mye i kirka? Er du reiligiøs? Jeg har snakket med Speak, en gang i uka må man være med i kirka som et minimum. Det at du er med på fritidsklubber og omtrent annenhver dag eller hva, det høres ikke bra ut. :p

 

Er ikke religiøs nei, men familien er det.. De går i kirken hver onsdag, og søndag (2 ganger). De forventer tydeligvis at jeg skal bli med, og her på onsdag så ble de irritert fordi jeg ville være hjemme og gjøre leksene mine..

 

I dag måtte jeg bli med på sånn youth dayfaenskap i kirken, og det varte fra 8.30 til 16... Hva faen har skjedd med helgene mine liksom?!

 

USSE som er min partner i USA skriver i håndboken at de ikke kan kreve oss å bli med i kirken, og om de gjør det, så kan vi kontakte områderep. Har ikke orket å krangle med de om det enda, men er ikke lenge før jeg spør om å få slippe, eller evt. bli med søndags kveld fks.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...