Gå til innhold

Problemer med Skriver


Anbefalte innlegg

Heisann !

Har et problem med skriveren min, eller ikke skriveren, men noe innpå pcen.. hadde skrivern min installert, men plutselig en dag jeg skulle skrive ut noe la jeg merke til at den ikke var installert ! Jeg tar fram driver-cd'en og prøver å installere skriveren på nytt.. Når installasjonen nærmer seg slutten stopper, får jeg en feilmelding om at jeg må restarte pcen også ruller den tilbake alt ! Jeg restarter pcen og prøver igjen, men fortsatt fungerer det ikke.. Jeg går inn på kontrollpanel og går inn på "skrivere og telefakser" og trykker på legg til skriver da får jeg opp feilmelding om at "utskriftskøtjeneren ikke kjører".. Søkte litt på google og fant noen som hadde samme problemet, men da var det en fil med navn "spooler.exe" som ikke kjørte/var korrupt. Er det noe med den filen eller er det noe annet ?

 

Takk på forhånd :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan jeg gjette meg til at du har/ har hatt en lexmark printer? :o

 

Print spooleren er en tjeneste i windows som må kjøres for skrevet ut etc.

 

Prøv dette:

Høyreklikk på min datamaskin - Behandle - Tjenester og programmer - Tjenester.

På den listen der så finner du da Print Spooler, høyreklikk på den og trykk start.. Evnt start på nytt..

Når den er startet så kan du prøve å kjøre installasjons-programmet igjen.. Lite du kan gjøre med print før den prosessen er startet.. Får du ikke startet den? hvilken feilbeskjed får du?

 

Også noe som man kan være verdt et forsøk, er å gjenopprette windows-instillingene til før problemet skjedde. Dette gjør du via start - programmer - tilbehør - systemverktøy - systemgjennoppretting.. Og følger guiden der.. (gjøre om til et tidligere tidspunkt eller.no)

 

Edit:

OM du har / har hatt Lexmark installert(kanskje andre også som gjør det samme?), så vet jeg av enkelte tilfeller at dem legger til en prosess som Print Spooler'en er avhengig av for å kunne starte.

 

Høyreklikk da på Print Spooleren, Egenskaper og "Avhengigheter" så ser du hvilke prosesser som kreves for at Print Spooler prosessen startes..

 

Lykke til, la meg gjerne høre hva som skjer/løsningen ble :)

Endret av rubbish
Lenke til kommentar
  • 7 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...