JacEr Skrevet 30. mars 2006 Del Skrevet 30. mars 2006 Er svært glad i kylling, men er elendig på kjøkkenet. Pleier å ovnsbake kyllinglår til de blir saftige og smakfulle, men skinnet på kyllingen blir alltid slappt og seigt. Noen som har tips på hvordan jeg kan få kyllingskinnet sprøtt? Lenke til kommentar
Sitronade Skrevet 30. mars 2006 Del Skrevet 30. mars 2006 Lurer på det samme... Jeg vet det blir sprøtt i fritese, er ikke sikker på andre måter... Lenke til kommentar
Sneakerholic Skrevet 30. mars 2006 Del Skrevet 30. mars 2006 på kalkun og hel kylling gjelder det å putte smør innunder skinnet når den er rå. fyre på en del overvarming mot slutten av steketiden og gjerne pensle underveis... Lenke til kommentar
qdos Skrevet 30. mars 2006 Del Skrevet 30. mars 2006 Bruk grillelementet i ovnen, og plasser kyllingen høyere opp Lenke til kommentar
JacEr Skrevet 30. mars 2006 Forfatter Del Skrevet 30. mars 2006 Takk for svar, har prøvd å bruke grillelementet tidligere, med det resultat at skinnet ble svart og hardt istedenfor sprøtt (som sagt, jeg er elendig på kjøkkenet). Smør under skinnet kan kanskje være en ide, det skal jeg prøve neste gang. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå