Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

halv hastight på internett over trødløst netterkt.


Anbefalte innlegg

Har nettopp fått adsl2+ av NGT. Ser ut til å få ca 13500 ned. Det kan jeg leve med. Fra zyxelen kjører jeg kobber til en SMC 4 porters 100Mb router. Denne har også støtte for 54 mbps trødløst nettverk. Hvis jeg så skrur på mitt SMC trådløse PCI kort i pc'en, og dropper kabelen, så får jeg en maks hastighet ned på ca 6000 Mb. Fikk likt resultet fra HW, digi og IT-avisen. Testets så med å laste ned Redhat fra UiO. med kabel fikk jeg cd 1600 KB/s. Byttet til trådløst, så falt hastigheten til ca 800 KB/s. Resultatet ble ikke noe bedre selv om jeg skrudde av krypteringen.

 

Noen som har noen gode råd å komme med? Jeg kan akseptere at hastigheten på et trådløst nettverk ikke er fullt 54 Mbs, men kun 6 Mbs er vel litt døryt!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan jo sjekke om det er mange trådløsnett i nærheten av deg. Dersom det er interferens mellom nettene, kan hastigheten dale ganske mye.

 

Da kan det hjelpe å bytte til en annen frekvens på routeren. Noe særlig mer enn 10-11 Mbit effektiv throughput kan du likevel ikke regne med på 54Mbits utstyr til hjemmebruk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...