Gå til innhold

plexi "mod"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

yummy, har du fisk? siden du kan navnet på en akvariefisk, jeg forøvrig har hatt (tøffe de :smile:. mener du har katt

 

eller kansje du bare robber akvariumet til nabon, når katta er sulten på en godbit, som hevn over alle gangene han har skryti av de fantastiske fiskene sine(som du dermed kan navet på)

 

bare en tanke... =>

---------------

utrolig fett kabinett foresten, hadde tenkt å mekke et selv en agng, uten vann da. men av det gamle kabinettet. hadde pumpe og greier.. kunne fått billig vannkjøling. synd jeg ikke tenkte på det da jeg solgte det...

Lenke til kommentar

Noen søte små neontetraer det der ja.. Hadde akvarium en gang i tiden med masse rare fisk. Men hva om en av fiskene tar turen igjennom kjølesystemet? Filetrert i samme slengen... yumm yumm :razz:

 

_________________

MSI KT7266Pro2-A, AMD XP2000+, Taisol CGK760, MSI GF4Ti4400, Chieftec Dragon Midi Sølv, 512MB PC2700, 2*80GB WD, SB Audigy player, Creative Inspire 5300, ViewSonic 19" P95f, Logitech DualOptical, NGT Charlie 1024/512

 

[ Denne Melding var redigert av: rLnd på 2002-09-26 23:16 ]

Lenke til kommentar

argh.. jeg så ikke meg selv på noen av bildene. satt på raden bak fyren på TG (Hvor bildene er fra) Kabinettet ble diskutert heftig, og ingen av oss likte det faktisk. Faktum at han slet fælt med en heftig tralle når han skulle ha det ut og inn gjorde det ikke vesentlig bedre. Han har lite hardware i kabinettet, og mange vifter. Kabinettet er fullt av tomrom, så jeg ser ingen praktiske idéer i det heller.

Lenke til kommentar

Enig med deg der, på noe. Enig at det ikke er så veldig praktisk, og at det kunne vært utnyttet bedre. Men på en annen side, har han jo stort utviklingspotensiale da. Han har jo alle muligheter til å f.eks bygge inn en pc til der, bygge inn vannkjøling, og div. andre ting.. Men seff, det er jo stort, tungt og upraktisk, men dog; tøft! :grin:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...